Lună Plină în Vărsător la noapte: ce zodii sunt puternic afectate

Lună Plină în Vărsător la noapte ce zodii sunt puternic afectate

Vezi cum te afectează Lună Plină în Vărsător din 24 iunie noaptea, în funcție de zodia ta. Vezi previziuni complete.

♈ BERBEC

Soarele și Marte fac acum turul Leului, puternic, generos, îndrăzneț și sociabil, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în zodia opusă Vărsătorului, cu o Lună Plină în a 11-a ta casă. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările pe care le-ai văzut în rândul prietenilor și al comunității tale, între colegi și oamenii tăi – progrese făcute în cercul tău sau pe scena socială datorită capacității și lățimii tale de bandă de a te conecta, comunica și relaționa cu ceilalți de-a lungul timpului.

♉ TAUR

Soarele și Marte fac acum turul Leului, cald, liniștitor, reconfortant și sigur. Astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 10. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările din jurul carierei și poziției tale, pentru a recunoaște progresul în modul în care ești văzut de ceilalți – inclusiv de figurile de autoritate, de părinți sau de cei care te admiră și te respectă pe tine și călătoria ta.

♊ GEMENI

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 9. Este un moment în care sărbătorești, recunoști și realizezi pe deplin o călătorie, o aventură, un proiect sau o înțelegere mai mare pe care ai perfecționat-o – un mod de a înțelege viața și pe ceilalți oameni datorită mânuirii tale asupra modului în care ceilalți oameni înțeleg lumea: din punct de vedere cultural, filozofic, moral sau spiritual – pur și simplu așa cum au fost învățați.

♋ RAC

Soarele și Marte fac acum turul Leului, motivant, îndrăzneț și încrezător – chiar strălucitor! Astăzi, Luna (ghidul dvs. ceresc special) atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa dvs. 8. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările din viața ta privată, Rac, cu iluminare în jurul zonelor mai tabu – de viață și de moarte, mortalitate, moștenire, moșteniri și investiții pe termen lung.

♌ LEU

Soarele și Marte fac acum turul propriului tău semn Leu – o semnătură care se afirmă pe sine și care generează autonomie și independență de spirit. Astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 7. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările în relații individuale – relațiile pot stârni realizări!

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

♍ FECIOARĂ

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 6. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin ceea ce a fost realizat la locul de muncă, modalitățile prin care ai cultivat rutine și practici sănătoase, în pasul tău și în programul tău, angajând fără probleme modalități de a te ocupa de sarcinile și obiceiurile care te servesc.

♎ BALANȚĂ

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 5. Este un moment în care sărbătorești, recunoști și realizezi pe deplin rutele către fericire, lucrurile care te fac să zâmbești, lucrurile pe care le iubești, aruncând un reflector asupra eforturilor depuse pentru a-ți formaliza interesele, talentele artistice și proiectele de pasiune.

♏ SCORPION

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 4. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin ceea ce a fost stabilit și ridicat sub picioare, datorită progreselor făcute în viața ta interioară, privată – un acord încheiat care îți permite să te stabilești.

♐ SĂGETĂTOR

Soarele și Marte fac acum turul Leului îndrăzneț, strălucitor și aventuros, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 3. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin mentalitatea, opiniile sau un fir comun pe care îl împărtășești cu conexiunile apropiate, cu cei din zona sau mediul tău local, de la locul de muncă sau din vecinătate.

♑ CAPRICORN

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în a 2-a ta casă. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările monetare și rolul tău – chestiuni legate de securitatea financiară, contribuția personală sau o problemă legată de ceea ce contribui și de modurile în care te simți răsplătit, compensat în poziția ta.

♒ VĂRSĂTOR

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 1. Este un moment în care să te sărbătorești și să te recunoști, să realizezi pe deplin cum ai ieșit din umbră și ai intrat în stăpânirea de sine – autoritatea, maturitatea și responsabilitățile tale, prezența și creativitatea ta – inima și sufletul tău. Probabil că ți-ai asumat un mare risc sau te-ai angajat într-un nou capitol în acest an, luându-ți o șansă de a evolua cu adevărat pe cont propriu.

♓ PEȘTI

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 12. Este un moment în care să sărbătorești, să recunoști și să realizezi pe deplin căile pe care le-ai urmat pentru a obține aparența în izolare, pentru a aduce propria ta renunțare puternică – notează modurile în care te vindeci și te lași dus în momente de tăcere, modurile în care te retragi, îi ajuți pe alții și apreciezi instrumentele pe care le ai pentru a accepta ceea ce este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.