Lună Plină în Vărsător la noapte: ce zodii sunt puternic afectate

Lună Plină în Vărsător la noapte ce zodii sunt puternic afectate

Vezi cum te afectează Lună Plină în Vărsător din 24 iunie noaptea, în funcție de zodia ta. Vezi previziuni complete.

♈ BERBEC

Soarele și Marte fac acum turul Leului, puternic, generos, îndrăzneț și sociabil, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în zodia opusă Vărsătorului, cu o Lună Plină în a 11-a ta casă. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările pe care le-ai văzut în rândul prietenilor și al comunității tale, între colegi și oamenii tăi – progrese făcute în cercul tău sau pe scena socială datorită capacității și lățimii tale de bandă de a te conecta, comunica și relaționa cu ceilalți de-a lungul timpului.

♉ TAUR

Soarele și Marte fac acum turul Leului, cald, liniștitor, reconfortant și sigur. Astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 10. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările din jurul carierei și poziției tale, pentru a recunoaște progresul în modul în care ești văzut de ceilalți – inclusiv de figurile de autoritate, de părinți sau de cei care te admiră și te respectă pe tine și călătoria ta.

♊ GEMENI

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 9. Este un moment în care sărbătorești, recunoști și realizezi pe deplin o călătorie, o aventură, un proiect sau o înțelegere mai mare pe care ai perfecționat-o – un mod de a înțelege viața și pe ceilalți oameni datorită mânuirii tale asupra modului în care ceilalți oameni înțeleg lumea: din punct de vedere cultural, filozofic, moral sau spiritual – pur și simplu așa cum au fost învățați.


♋ RAC

Soarele și Marte fac acum turul Leului, motivant, îndrăzneț și încrezător – chiar strălucitor! Astăzi, Luna (ghidul dvs. ceresc special) atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa dvs. 8. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările din viața ta privată, Rac, cu iluminare în jurul zonelor mai tabu – de viață și de moarte, mortalitate, moștenire, moșteniri și investiții pe termen lung.

♌ LEU

Soarele și Marte fac acum turul propriului tău semn Leu – o semnătură care se afirmă pe sine și care generează autonomie și independență de spirit. Astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 7. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările în relații individuale – relațiile pot stârni realizări!

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARĂ

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 6. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin ceea ce a fost realizat la locul de muncă, modalitățile prin care ai cultivat rutine și practici sănătoase, în pasul tău și în programul tău, angajând fără probleme modalități de a te ocupa de sarcinile și obiceiurile care te servesc.

♎ BALANȚĂ

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 5. Este un moment în care sărbătorești, recunoști și realizezi pe deplin rutele către fericire, lucrurile care te fac să zâmbești, lucrurile pe care le iubești, aruncând un reflector asupra eforturilor depuse pentru a-ți formaliza interesele, talentele artistice și proiectele de pasiune.

♏ SCORPION

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 4. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin ceea ce a fost stabilit și ridicat sub picioare, datorită progreselor făcute în viața ta interioară, privată – un acord încheiat care îți permite să te stabilești.

♐ SĂGETĂTOR

Soarele și Marte fac acum turul Leului îndrăzneț, strălucitor și aventuros, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 3. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin mentalitatea, opiniile sau un fir comun pe care îl împărtășești cu conexiunile apropiate, cu cei din zona sau mediul tău local, de la locul de muncă sau din vecinătate.

♑ CAPRICORN

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în a 2-a ta casă. Este un moment pentru a sărbători, a recunoaște și a realiza pe deplin realizările monetare și rolul tău – chestiuni legate de securitatea financiară, contribuția personală sau o problemă legată de ceea ce contribui și de modurile în care te simți răsplătit, compensat în poziția ta.

♒ VĂRSĂTOR

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 1. Este un moment în care să te sărbătorești și să te recunoști, să realizezi pe deplin cum ai ieșit din umbră și ai intrat în stăpânirea de sine – autoritatea, maturitatea și responsabilitățile tale, prezența și creativitatea ta – inima și sufletul tău. Probabil că ți-ai asumat un mare risc sau te-ai angajat într-un nou capitol în acest an, luându-ți o șansă de a evolua cu adevărat pe cont propriu.

♓ PEȘTI

Soarele și Marte fac acum turul Leului, iar astăzi, Luna atinge punctul său de maximă lumină în semnul opus Vărsătorului, cu o Lună Plină în casa ta 12. Este un moment în care să sărbătorești, să recunoști și să realizezi pe deplin căile pe care le-ai urmat pentru a obține aparența în izolare, pentru a aduce propria ta renunțare puternică – notează modurile în care te vindeci și te lași dus în momente de tăcere, modurile în care te retragi, îi ajuți pe alții și apreciezi instrumentele pe care le ai pentru a accepta ceea ce este.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.