Lupta împotriva celulitei poate să fie câștigată! Iată un leac imbatabil

Nici nu cred că are rost să vă întreb dacă vreți să scăpați definitiv de o problemă de ordin estetic care ne afectează zilnic, dar, in special în timpul verii, atunci când ne dorim să purtăm cât mai puține haine și să arătăm super tonifiate la piscină. de celulită. Află care sunt armele tale secrete în lupta cu celulita.

foto-celulita-vergeturi-400x400-3756478

Iată cum arată leacul care vindecă şi previne celulita, cum se prepară şi cum trebuie folosit.

Surprinzător sau nu, acest remediu este ieftin şi la îndemână. Tot ce îţi trebuie este cafea proaspăt măcinata. Cafeaua proaspăt măcinata conţine mai mulţi antioxidanţi şi mai multă cofeină decât cea măcinată de mai mult timp, iar cofeina este leacul absolut împotriva celulitei.

Amestecă un sfert de ceaşcă de cafea măcinată cu trei linguri de apă fiartă. Lasă acest amestec timp de 10 minute, acoperit. Se va forma un fel de pastă. Adăugă două linguri de ulei de măsline. Uleiul face că pasta să poate fi întinsă uşor.

Acoperă zonele cu celulită de pe corp, bine masate înainte cu apă şi un săpun natural, cu această pastă şi masează insistent zona cu mişcări circulare, cu o mănuşă de duş. Masajul trebuie să dureze 3-5 minute. După ce operaţiunea este încheiată, se curăţa locul respectiv cu apă caldă.

Cofeina va avea efectul de a dilata vasele sanguine, ceea ce va duce la o strângere a ţesutului. În plus, intensifică circulaţia sângelui şi reduce retenţia apei. Antioxidanţii din cafea ajută la eliberarea toxinelor, aspect pozitiv şi pentru sănătatea pielii. Aplică acest tratament la fiecare două zile, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.