Lupta împotriva celulitei poate să fie câștigată! Iată un leac imbatabil

Nici nu cred că are rost să vă întreb dacă vreți să scăpați definitiv de o problemă de ordin estetic care ne afectează zilnic, dar, in special în timpul verii, atunci când ne dorim să purtăm cât mai puține haine și să arătăm super tonifiate la piscină. de celulită. Află care sunt armele tale secrete în lupta cu celulita.

foto-celulita-vergeturi-400x400-3756478

Iată cum arată leacul care vindecă şi previne celulita, cum se prepară şi cum trebuie folosit.

Surprinzător sau nu, acest remediu este ieftin şi la îndemână. Tot ce îţi trebuie este cafea proaspăt măcinata. Cafeaua proaspăt măcinata conţine mai mulţi antioxidanţi şi mai multă cofeină decât cea măcinată de mai mult timp, iar cofeina este leacul absolut împotriva celulitei.

Amestecă un sfert de ceaşcă de cafea măcinată cu trei linguri de apă fiartă. Lasă acest amestec timp de 10 minute, acoperit. Se va forma un fel de pastă. Adăugă două linguri de ulei de măsline. Uleiul face că pasta să poate fi întinsă uşor.

Acoperă zonele cu celulită de pe corp, bine masate înainte cu apă şi un săpun natural, cu această pastă şi masează insistent zona cu mişcări circulare, cu o mănuşă de duş. Masajul trebuie să dureze 3-5 minute. După ce operaţiunea este încheiată, se curăţa locul respectiv cu apă caldă.

Cofeina va avea efectul de a dilata vasele sanguine, ceea ce va duce la o strângere a ţesutului. În plus, intensifică circulaţia sângelui şi reduce retenţia apei. Antioxidanţii din cafea ajută la eliberarea toxinelor, aspect pozitiv şi pentru sănătatea pielii. Aplică acest tratament la fiecare două zile, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.