Mănâncă usturoi și miere pe stomacul gol, timp de 7 zile și privește ce se întâmplă în corpul tău

Unul dintre cele mai utilizate ingrediente în aproape fiecare bucătărie din întreaga lume este usturoiul. Acest condiment este atât de popular, deoarece are un gust excelent, dă savoare fiecărui fel de mâncare și mai presus de toate, este benefic sănătății.

Mănâncă usturoi crud și scapă de numeroase afecțiuni medicale, după cum recomandă și medicii. Aceasta poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale si a colesterolului, prevenirea bolilor de inimă si atacului de cord. Este, de asemenea, foarte benefic în reducerea efectelor aterosclerozei.

Doar un singur cățel de usturoi poate ajuta la reglarea anumitor probleme de sănătate, cum ar fi febra fânului, diareea călătorului, răceală, gripă, mușcături de insecte și infecții fungice. Usturoiul gestionează simptomele de osteoartrită, diabet zaharat, prostată mărită. Este un excelent aliat al sistemului imunitar și vă poate oferi o detoxifiere completă a corpului.

Mai mult decât atât, dacă se amestecă cu ceapa si ghimbirul, poate atenua efectele secundare ale chimioterapiei.

miere-infuzata-cu-usturoi-2628940

Usturoiul este cel mai bine consumat crud, deoarece ingredientul activ – alicina – își pierde proprietățile în cazul în care este procesat termic. Zdrobiți-l sau feliați-l și lăsați-l deoparte timp de 15 minute înainte de a-l mânca. Atunci când zdrobiți și cuișoare, se activează o reacție care crește biodisponibilitatea alicinei. Este, de asemenea, cel mai bine să mănânci usturoi pe stomacul gol, deoarece este mai ușor pentru organism să absoarbă substanțele nutritive atunci când stomacul nu este plin.

Usturoiul crud si mierea, un remediu la îndemâna oricui: toacă 2-3 căței de usturoi și se amestecă-i cu o lingură de miere. Consumă acest amestec în fiecare zi și vei observa câtă energie vei căpăta.

FOLLOW ME

Prepară-ți un tonic pentru răceală și gripă. Ai nevoie de: ½ ceapă galbenă, 5 căței de usturoi (tocați), 2 ardei iuți (tocați), o lingură de ghimbir tocat și suc stors de la o lămâie.

Într-un borcan de dimensiuni medii (350 ml – 500 ml) vei adăuga ceapa tocată, apoi usturoiul. Pune apoi ardeii iuți, cu semințe și ghimbirul. Toarnă sucul de lămâie. Asigură-te că ai cel puțin 1 cm de spațiu gol în partea de sus a borcanului. Închide capacul etanș și depozitează într- un loc rece și întunecos. Poți începe să consumi tonicul a doua zi. Este excelent împotriva gripei și durerilor în gât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.