Mic-dejun cu bătaie lungă

Mic-dejun cu bătaie lungă

Dimineață de weekend, toate pânzele sus pentru mine, de la prima oră, așa cum deja v-am obișnuit 🙂 De data această, însă, ziua se va și termina foarte târziu, așa că mi-am pregătit un mic-dejun zdravăn, ca să am de unde să extrag energie pentru tot ceea ce va urma.

M-am bazat, bineînțeles, pe proteină, grăsimi sănătoase, un strop de carbohidrați buni și, bineînțeles, legume. Mai exact: se iau două felii de Wassa, se ung cu un avocado, peste care se așază 3-4 felii de prosciutto, totul asezonat la final cu un morcov și un castravete. Este unul dintre cele mai sățioase mic-dejunuri pe care le-ați încercat vreodată. Veți simți cum senzația de foame pe parcursul zilei nu va mai fi la fel de acută. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Astăzi va propun mai mult ca niciodată să ne bucurăm de…clipa dată: Adevărata fericire vine atunci când te bucuri de prezent, fără să duci grija viitorului.

fullsizerender10-6483941

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.