Mic-dejun cu dragoste

Astăzi nu este despre mine, este despre persoana iubită. Căreia, de multe ori, îi acordăm prea puţin timp.  În weekend însă, timpul este mai răbdător, iar un răgaz de 10 minute este permis fiecăruia. O pasăre, o floare, o rază, un zâmbet, o atingere, un cuvânt. Fericirea are o mie de chipuri.  Cred că merge şi un mic-dejun. Chiar şi la pat, de ce nu? 🙂 Surpriza perfectă pentru o dimineaţă de weekend în doi. Acum faci tu, poate weekendul viitor te va surprinde EL… sau EA.

„Dragostea trece prin stomac”- toată lumea ştie asta, nu? Şi credeţi-mă, de cele mai multe ori funcţionează. Am testat ieri lucrul acesta, pe jumătatea mea.

Ouă poşate, sparanghel tras la tigaie în puţin unt, 2 felii de brânză de capră şi câteva roşii cherry. El are voie şi 2-3 felii de pâine integrală. :)Este sănătos, delicios şi mai ales Simplu, frumos şi bun. Acum. Am dreptate?

 

Aş fi fericită să-mi povestiţi cum a mers. Poate şi o poză cu ce aţi pregătit? 🙂 O puteţi lăsa la comentarii sau pe Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun

O duminică plină de dragoste, sa aveţi!

img-20150801-wa0002-1024x576-1135025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.