Mic-dejun la Marea Neagră

Mic-dejun la Marea Neagră

Pe fondul ploii care ne bucură agricultura și ne mai lasă să respirăm, mesajul e destul de clar după 15 august încolo: vara se cam duce. Eu una, însă, nu am de gând să-i dau drumul chiar așa ușor, motiv pentru care mi-am mobilizat familia și am fugit câteva zile la marea noastră și sper din toată inima ca soarele să nu fie tocmai personaj in absentia.

Cealaltă provocare a săptămânii va ține, evident, de micul dejun, cu care sunt convinsă că mă voi întrece în improvizații de fel și fel. Ca în vacanță. Astăzi, de pildă, am mers pe o variantă clasică: două ouă-ochi, o feliuță de brânză și legume la grătar (ardei capia, dovlecel, vinete și câteva măsline), însoțite de sfânta cafea. Și mai departe…plajă (sper!) 😀 Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Astăzi este despre frumusețea diferențelor și despre bătăliile proprii fiecăruia: Oamenii aleg căi diferite în căutarea împlinirii și a fericirii. Doar pentru că merg pe o cale diferită de a ta nu înseamnă că s-au pierdut.

fullsizerender14-1024x576-5404279

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.