Nu mai face asta NICIODATA! Renunță la aceste lucruri pentru a fi FERICIT

Nu mai face asta NICIODATA! Renunță la aceste lucruri pentru a fi FERICIT

Nu mai face asta NICIODATA! Renunță la aceste lucruri pentru a fi FERICIT. Uneori cu toții ne simțim la pământ, chiar dacă nu avem niciun motiv evident. Cercetările sugerează că există mai multe motive pentru depresie și nefericire, cum ar fi dezechilibrul chimic, un eveniment de viață stresant, vulnerabilitatea genetică și medicamentele pe care le luăm. Nu putem controla unele dintre aceste cauze fără ajutor profesional, dar putem controla cu siguranță nivelul de stres din viața noastră. Uneori trebuie să scăpăm de anumite lucruri din mediul nostru pentru a ne menține liniștea sufletească.

1. Autojudecata și părerile celor din jur

Să fii extrem dur față de tine este o cale directă către nefericire. Auto-judecata negativă ne împiedică să ajungem la potențialul nostru deplin și are o putere distructivă enormă. Lăsându-ne influențați de părerea celor din jur, fericirea noastră va fi umbrită. De altfel, criticând alți oameni creați o energie negativă în jurul vostru. Este în regulă să nu fiți de acord cu ceva sau cu cineva, dar nu trebuie să criticați asta.

2. Vinovăția și regretul trecutului

Cu toții facem greșeli, așa este viața. Dar nu lăsați aceste greșeli să vă rămână în cap și să vă influențeze viitorul. Singurul lucru pe care îl poți face este să înveți din aceste greșeli și să devii o persoană mai bună. Dacă credeți că ați făcut pe cineva să se simtă rău, vă cereți scuze și mergeți mai departe. Nu lăsați vina și regretul din trecut să vă distrugă fericirea.

3. Teama de necunoscut

A fi îngrijorat de ceva cu care nu ești familiarizat este în regulă. Dar ar trebui să vă amintiți că lucrurile bune se întâmplă când ieșiți din zona de confort. Dacă ați dorit să încercați ceva de mult timp, dar v-ați fost frică – mergeți mai departe și dați-i o lovitură.

4. Trăind la nivelul așteptărilor și aprobării sociale

Ca să-ți dai seama că nu trebuie să fii perfect, nu trebuie să îndeplinești așteptările celorlalți. Trăiește-ți viața așa cum crezi că este potrivit pentru tine. Puteți asculta ce au de spus părinții sau prietenii, dar ar trebui să vă luați propriile decizii. Sublinierea aprobării sociale este ceva ce ar trebui să încetați să mai faceți pentru a fi cu adevărat fericită.

5. Relații toxice

Uneori este greu să accepți că trebuie să te desprinzi de anumite relații. Oamenii din jurul tău ar trebui să aducă bucurie și fericire în viața ta. Dacă cineva te face să te simți în mod constant rău cu tine sau te tratează în mod greșit, este un semn că această relație este toxică. Încercați să limitați comunicarea cu acești oameni și să vă concentrați pe cei care vă apreciază cu adevărat.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.