Nu poți să te abți din a-ți sparge coșurile de pe față? 3 ponturi care te vor ajuta

Nu poți să te abți din a-ți sparge coșurile de pe față? Cele trei ponturi te pot ajuta să înlături coșurile mari și roșii care te fac să le brucești, în loc să le tratezi. Trebuie să aveți o deosebită grijă să nu duceți mâna murdară la față. Mâinile trebuie să fie curățate și dezinfectate, tenul spălat și el, iar apoi apoi se aplică următoarele trucuri.

1. Gheață

Cuburile de gheață puse peste coșurile mari și roșii, chiar și după ce ți-ai spart coșurile ajută din a reduce pagubele create. Veți observa cum umflătura se va retrage.

2. Măsuri antibacteriene

Un alt aliat de înceredere pentru lupta ămpotriva coșurilor sunt unguentele antibiotice recomandate de dermatolog. Una dintre problemele cu care se confruntă coșurile afectate este adăugarea de bacterii pe rană. Evitați acest lucru cât de mult posibil.

3. Vindecă din interior

FOLLOW ME

Alimentați și sportul pot controla apariția coșurilor tale. De asemea aportul de apă vă va ajuta să accelerați sau să încetiniți creșterea coșurilor. Dacă deja aveți coșuri, pe care le-ați și stors, ar fi bine să vă hidratați corect pentru a vă ajuta corpul .

Alte tratamente naturale antiacnee:

– varza – are un conținut bogat în vitamina C, minerale si sulf organic. Astfel previne uscăciunea și iritațiile la nivelul pielii. Cum le aplici? Zdrobește câteva frunze de varză și aplică-le pe tenul curat. Clătește cu o infuzie de ceai de mușețel pentru a purifica bine tenul.

– crema de gălbenele – știm că are puterea de a vindeca orice rană deschisă și de a hidrata pielea. Este un produs 100% natural care conține extrat de flori de gălbenele, vaselină, lanolină, ceară și ulei de lavandă.

-tinctura de propolis – aplicată peste coșuri, tinctura le va strânge și usca prevenind astfel infecția.

Pe lângă cele menționate mai sus puteți să încercați și măști de față naturiste pentru îngrijirea tenului și prevenirea punctelor negre sau ale coșurilor.

Nu uitați că pentru orice afecțiune mai gravă, nu un simplu coș care mai apare din când în când, trebuie să ne prezentăm la medicul specialist care poate să ne spună cu ce tip de acnee ne confruntă, cauzele, dar și ceea ce trebuie făcut în această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.