Obiectele din locuința ta care aduc ghinionul. Scapă de ele

Obiectele din locuința ta care aduc ghinionul. Există o listă interminabilă de obiecte care se regăsesc în aproape toate casele. Se spune că acestea aduc ghinion sau cel puțin împiedică prosperitatea și starea de bine să intre în viața și în casele voastre.

Dacă v-am stârnit măcar puțin curiozitatea, vă invităm să aruncați un ochi peste elementele decorative considerate ghinioniste de-a lungul anilor.

1. În fruntea clasamentului se află tablouri sau fotografii cu incendii și calamități naturale.

Deși aceste imagini sunt o adevărată operă de artă, erupțiile vulcanice, tsunami-ul sau incendiile aduc energii negative în casă. Ba chiar mai mult, se crede că nici picturile în care sunt închipuite ploi sau ninsori nu sunt de ținut în casă căci pot atrage tristețea și durerea.

2. Continuăm clasamentul, iar pe locul doi regăsim obiectele fără pereche.

Așadar, soșetele care au rămas singure trebuie să dispară. La fel se întâmplă și în cazul pantofilor și a tuturor obiectelor care au rămas fără pereche.

3. Lucruri împăiate

Trebuie să aveți mare grijă la animalele împărate, florile uscate ba chiar și la scoici. Este recomandat să nu țineți în casă obiecte decorative care au rămas fără viață. În cazul scoicilor trebuie să le curățați în mod constant pentru a nu vă influența aura cu energie nagativă.

4. Ceasuri defecte

Indiferent că un ceas s-a oprit curând din ticăit, este momentul ori să-l reparați, ori să-l aruncați. Acesta este un semn rău.

FOLLOW ME

5. Sticla sparta

Cine ar ține sticlă spartă în casă v-ați întreba, însă în această categorie intră și geamurile care sunt considerate aura de protecție a casei. Așadar, geamul spart, oglinzile crăpate sau vesela cioblită aduc ghinion.

6. Mătura veche

O mătură veche în casă înseamnă pierderi financiare. Așadar, dacă mătura ta este destul de veche și nu poți să mai faci curat cu ea este momentul să o înlocuiești cu una nouă.

7. Hârtiuțe în portofel

Fie că vorbim depre cec-uri, etichete, bilete de transport în comun sau bonuri acestea trebuie toate aruncate. Pot atrage după sine ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Se pare că dacă nu ai folosit un lucru din casa ta în ultimii trei ani, acesta nu îți va fi util nici pe viitor. Așadar poți să-l arunci liniștită. Nu de alta, dar ar putea atrage după sine și încetinirea mersului lucrurilor din casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.