Păstrează lămâile la congelator – iată de ce! VIDEO

Lămâile ar trebui să fie întotdeauna prezente în bucătărie. Probabil ai auzit despre beneficiile lor:

  • Sunt bogate în vitamina C;
  • Ajuta la digestie;
  • Sunt antivirale şi antibacteriene;
  • Reglează presiunea sanguină;
  • Lupta cu paraziţii;
  • Sunt antidepresive.

Dacă vrei ca lămâile să fie păstrate cât mai mult timp, atunci trebuie să le congelezi. Congelarea este bună şi pentru sucul de lămâie. De asemenea, pot fi folosite mult mai uşor.

Noile cercetări dau citricelor o altă importanţă în raport cu prevenirea cancerului de sân. Tot mai mulţi oameni susţin că fructul trebuie folosit în întregime, nu pentru gust, dar pentru proprietăţile ce ajută vindecarea. Ştiinţa susţine eficiența cojilor de lămâie, care contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii noastre.

Potrivit studiilor, coaja lămâiei conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminarea toxinelor din corp.

A fost demonstrat că lămâia are o eficienţă sporită şi reduce celulele canceroase prezente în organism. Medicii estimează că această metodă este de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia clasică. Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu.

Lămâile sunt benefice tratării asupra chisturilor, tumorilor şi paraziţilor interni. De asemenea, reglează tensiunea arterială, ajută vindecarea depresiei, combate stresul şi tulburările nervoase.

FOLLOW ME

Unul dintre cei mai eficienţi producători de medicamente la nivel mondial a mărturisit că procesul de congelare a lămâilor poate activa proprietăţile citricelor de combatere a cancerului și a bolilor inflamatorii. Mai bine de 20 de teste efectuate în laborator realizate încă din 1970 confirmă eficienţa acestui remediu.

Sursa: tasta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.