Perechi de ZODII care nu ar trebui să locuiască ÎMPREUNĂ! Nu o să puteți să vă SUPORTAȚI!

Când vine vorba despre relație și dragoste, cauți mereu acea persoană cu care ți se pare că te potrivești perfect, pe cineva cu care simți că ai șansa de a avea o relație de lungă durată. Dar în căutarea partenerului ideal, întâlnești mai multe tipuri de oameni care te dezamăgesc și astfel îți pierzi speranța. Sau pur și simplu ai dubii când trebuie să decizi dacă este bine să te muți în aceeași casă cu partenerul. Iată câteva perechi de zodii care, potrivit astrologilor, nu se potrivesc, iar o relție între ei va fi tumultoasă. Dacă te regăsești ca semn zodiacal într-o pereche, vei știi de cine să te îndepărtezi sau ce trebuie să eviți.

Berbec și Fecioară

Fecioara admiră încrederea. Capacitatea sa de a repara situatia este genială. Cu toate acestea, frica de a-și asuma riscuri a Berbecului și luarea în considerare a tuturor aspectelor înainte de a lua orice acțiune o înnebunește pe Fecioară. Când un semn de foc (Berbec) și un semn al pământului (Fecioară) sunt împreună, este dificil pentru ei să-și înțeleagă reciproc comportamentul și atitudinea.

Gemeni și Vărsător

Într-un fel, aceste două semne se potrivesc perfect – ambele sunt spirite libere care iubesc conversația și sunt foarte intelectuale. Amândoi iubesc oamenii, dar Gemenii se descurcă mai bine în societate. Nu trebuie să aibă un motiv să meargă la o petrecere, spre deosebire de Vărsător. Gemenii sunt mai deschiși și își exprimă mai bine sentimentele. Vărsătorul preferă să stea cât mai departe de orice manifestare emotională.  Gemenii sunt cunoscuți pentru inconsecvența lor. Vărsătorul este imprevizibil si uneori aceste două calități nu se potrivesc.

Taur și Scorpion

FOLLOW ME

Senzualitatea Taurului funcționează bine cu Scorpionul. Ambii sunt pasionali, atenți, plini de încredere, dar gelozia ar putea fi o problemă. Taurul nu înțelege comportamentul unui Scorpion gelos și nevoia de răzbunare. Aceste două personaje pot fi cu siguranță în impas, iar niciunul dintre ei nu va renunța!

Leu și Săgetator

Ambele personaje știu cum să se distreze și cum să facă o cea mai bună prima impresie. Săgetătorul are, de obicei, un simț fantastic al umorului. Dar problema este că Leul are într-adevăr nevoie de cineva care să-l lase să strălucească și să-l încurajeaze, iar Săgetătorul nu vrea să fie un trofeu. Când Leul își pierde temperamentul și devine condescendent, Săgetătorul folosește toată energia și efortul pentru a face ca nativul Leu să se simtă mai bine. Acești doi oameni sunt neînfricați și iubesc să se joace, astfel încât ei pot fi prieteni, chiar și cei mai apropiați, dar relațiile romantice pe termen lung ar fi destul de complicate.

Rac și Pesti

Atât Racul cât și Pestii sunt oameni creativi, grijulii și sensibili, dar Racul poate fi prea implicat emoțional, lucru pe care Pestii nu îl poate înțelege. Mai mult, Racul este pe deplin conștient de ceea prin ce a trecut și de modul în care l-a schimbat în persoana care este astăzi. Se pare, totuși, că nativul Pesti nu numai că nu-și amintește trecutul, dar niciodată nu învață din greșelile sale. Aceste două personaje sunt mari parteneri în sensul creativității, dar o relație poate fi o provocare pentru ei.

Gemenii și Scorpionul

Scorpion consideră că Gemenii, prin tendința lor de a bârfi, nu sunt de încredere. Deși îi place să-l asculte, are nevoie de intimitatea pe care Gemenii o denaturează cu nevoia lor de companie. Când nu reușesc, se simt respinși.

Berbec și Taur

Aceste personaje au probleme cu comunicarea și pur și simplu nu se înțeleg. Ele sunt extrem de diferite. Energia este cu siguranță la Berbec, în timp ce Taurul este un om calm.  Viitorul aduce multe certuri pentru această pereche.

Pești și Fecioară

Fecioara poate copleși Pestii. De ce? În timp, Fecioara va deveni mai mult ca un părinte decât un partener. Control, comandă, griji, sarcini atribuite. Peștii nu se pot regăsi într-un astfel de mediu. El este o persoană care vede lumea prin ochelari de culoare roz și este un visător incorigibil. Acest lucru este în conflict cu dispoziția practică a Fecioarei, care va avea impresia că totul se află pe umerii săi. Pestii, pe de alta parte, se pot simti lipsiti de energie.

Vărsător și Rac

Ceea ce le preocupă pe aceste două personaje este abordarea finanțării și a bugetului de acasă. Vărsatorului îi place să cheltuiască banii pe lucrurile pe care partenerul lui le consideră neprofitabile.Racului, pe cealaltă parte, îi place să planifice cheltuielile și întotdeauna pune niște bani deoparte pentru facturi și nevoi de urgență. Nici unul dintre ei nu va înțelege această abordare – unul va fi zgârcit în ochii celuilalt, celălalt risipitor.

0 comentarii pe “Perechi de ZODII care nu ar trebui să locuiască ÎMPREUNĂ! Nu o să puteți să vă SUPORTAȚI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.