Piatra norocoasă pentru cei născuți în luna August – uite ce e bine să porți

Piatra norocoasă pentru cei născuți în luna August - uite ce e bine să porți

Peridotul este o alegere populară de piatră de naștere pentru cei suficient de norocoși să se nască în luna august. Deseori confundate cu smaraldul, pietrele prețioase peridot au o culoare verde distinctivă, care își poate schimba nuanța atunci când sunt expuse la o anumită lumină.

Oferind o nuanță proaspătă, asemănătoare cu cea a varului, culorile peridotului sunt mult mai blânde și mai calde decât cele ale smaraldului profund și regal. Peridotul se mândrește cu o uimitoare erbacee luminată de soare, care se adaugă minunat la bijuteriile de seară – în special la cercei.

Făcând parte din varietatea de pietre prețioase a olivinei, peridotul este adeseori adus în practicile de conștientizare, cum ar fi meditația sau Feng Shui. Această piatră este cea care a ajuns pe Pământ prin intermediul unui meteorit din spațiu.

Dintr-o perspectivă mistică, peridotul este anunțat ca fiind un ajutor pentru marile schimbări de viață și poate aduce în față un sentiment de căldură, prietenie și protecție. Unii oameni spun chiar că poate aduce noroc mamelor care trec prin naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.