Piatra norocoasă pentru luna de naștere Aprilie

Piatra norocoasă pentru luna de naștere Aprilie

Piatra de naștere a lunii aprilie este un diamant. În forma lor cea mai populară, diamantele sunt asemănătoare sticlei și translucide, cu difracții vii de lumină, ceea ce le face un simbol universal al purității, puterii și frumuseții extreme. Diamantele sunt percepute pe scară largă ca fiind cele mai populare și mai căutate pietre prețioase din lume.

Diamantele sunt mai dure și mai durabile decât orice altă piatră prețioasă, iar naturaliștii greci antici considerau piatra nu numai cea mai valoroasă dintre toate pietrele prețioase, ci chiar dintre toate lucrurile de pe pământ.

Această piatră prețioasă strălucitoare iconică este cel mai adesea asociată cu inelele de logodnă, dar în zilele noastre oamenii le aplică la tot felul de bijuterii rafinate. Orice persoană născută în aprilie ar trebui să se considere norocoasă că i s-a atribuit o piatră atât de influentă și prețioasă precum diamantul.

Toate lunile anului au fost atribuite una sau mai multe pietre prețioase. Piatra de naștere a lunii aprilie este diamantul, iar multe persoane născute în luna a patra aleg să poarte diamante ca o sărbătoare a zilei lor de naștere.

Pietrele de naștere le oferă oamenilor posibilitatea de a se simți speciali și frumoși de ziua lor de naștere (sau pe tot parcursul anului), iar o piatră prețioasă atât de valoroasă precum diamantul nu poate decât să facă orice persoană născută în luna aprilie să se simtă onorată și iubită.

Mulți oameni se întreabă cum se fabrică diamantele. Diamantele se formează sub o presiune ridicată a carbonului la temperaturi ridicate, ceea ce determină dezvoltarea de cristale. Conținutul ridicat de carbon este ceea ce face ca diamantele să fie un material atât de dur și impenetrabil.

FOLLOW ME

De-a lungul istoriei, piatra de naștere din aprilie a deținut statutul de piatră prețioasă supremă care simbolizează puterea, longevitatea și dragostea veșnică. Diamantele sunt cel mai dur material de pe planetă și, prin urmare, au dezvoltat o asociere cu rezistența și puterea.

Ca multe alte pietre prețioase, cuvântul „diamant” provine de la grecii antici. Denumită inițial adamas, care înseamnă „necuvântătoare”, piatra de naștere diamant și-a primit numele probabil de la forma sa fizică de neclintit.

Împodobind mii de membri ai familiei regale antice și moderne de la descoperirea lor în secolul al IV-lea, diamantele reprezintă simbolul suprem atât al frumuseții, cât și al puterii. Capabilă doar să fie zgâriată sau deteriorată de alte diamante, această piatră prețioasă este la fel de rezistentă pe cât este de uimitoare.

De-a lungul anilor, s-a crezut că piatra de naștere a diamantului posedă diverse proprietăți vindecătoare care ne ajută să ne ghidăm prin afecțiuni și nenorociri.

În Evul Mediu, oamenii își încălzeau pietrele prețioase pe foc și le luau la culcare, crezând că astfel vor scoate otrava sau vor alunga toxinele nedorite din sânge. Se credea, de asemenea, că diamantele ar putea aduce un sentiment de claritate mentală și echilibru, în special atunci când erau asociate cu ametistul.

Romanii se refereau la diamante ca la piatra „iubirii”, crezând că vârfurile săgeții lui Cupidon erau împânzite de diamante, care puteau pătrunde în inimile chiar și ale celor mai încăpățânați îndrăgostiți. Unii războinici luau chiar diamante cu ei la război, ca sursă de putere și perseverență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.