Pune acest ingredient în cafea și te va ajuta să arzi calorii toată ziua

Cafeaua a devinit ”cel mai bun prieten” pentru aproape oricine. Parcă nu poți să te trezești până când nu iei o gură din licoarea fermecată. Fie că o bei simplă, cu lapte, scorțișoară sau alte arome, cafeaua este nelipsită din tabieturile tale.

Așadar, avem o veste bună. Nu trebuie să te mai chinui cu diete complicate sau să te înfometezi. Cu ajutorul unui amestec pus în cafeaua ta de dimineață vei reuși să slăbești mult mai ușor.

Ai nevoie de:

– 1 linguriță de scorțișoară
– 3/4 ceașcă de ulei de cocos (aprox 335 ml)
– 1/2 ceașcă de miere proaspătă (125 ml)

Amestecă toate aceste ingrediente până se combină bine bine. Depozitează amestecul într-o cană acoperită sau borcan. Pune în fiecare dimineață câte 1-2 lingurițe din acest amestec în cafeaua ta cât încă e fierbinte. Amestecă bine bine și savurează.

Beneficii ulei de cocos

Uleiul de cocos este o grăsime sănătoasă. Oferă energie și nu se depozitează în straturile de grăsime de pe corp. Intensifică metabolismul și grăsimea este arsă mult mai rapid.

FOLLOW ME

Beneficiile scorțișoarei

Conține antiodixanți și are proprietăți antiinflamatoare. Acestea te ajută să lupți împotriva infecțiilor și inflamațiilor existente în corp. Reduce nivelul de zahăr din sânge și instalează mai rapid senzația de sațietate. Acest lucru provoacă pierderea kg în plus. SScoarțișoara este de 2 tipuri: Cassia și Ceylon. Ceylon pare că are mai mult beneficii și este recomandată pentru cafeaua de dimineață.

Beneficiile mierii

Mierea conține și nutrienți printre care se numără: fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc, calciu, astfel încât procesul de digerare este echilibrat. Este o sursă de vitamine și crește nivelul de colesterol bun din corp. Trebuie să folosești miere proaspătă, organică, nefiltrată, nepasteurizată.

Beneficiile cafelei

Cofeina stimulează metabolismul dimineața. Consumul moderat de cafea îți păstrează sănătatea inimii și te protejează de multe alte boli. Cafeaua simplă neagră, fără adaos de lapte, zahăr sau altceva te ajută să păstrezi nivelul normal de zahăr din sânge, să slăbești mai repede, luptă împotriva oboselii, intensifică activitatea creierului, te face mai fericită și mai frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.