Remedii naturale pentru epilarea axilei, rămâne netedă și hidratată

Remedii naturale pentru epilarea axilei, rămâne netedă și hidratată

1. Zahăr + suc de lamaie

Zahărul și lămâia sunt ingrediente cunoscute atunci când vine vorba de combaterea părului nedorit. Sunt componente ale unei paste de zahăr – o substanță asemănătoare cu ceara, care îndepărtează părul ușor și mult timp. Deși procesul este dureros, rezultatele pot dura până la 4 săptămâni și nu provoacă atât de mult păr îngroșat.

Apropo, dacă adăugați miere, puteți face cu ușurință într-un cuptor cu microunde. Pentru aceasta, va trebui:

1 cană de zahăr
1/4 cană de miere
suc din 1/2 lamaie (2 linguri)
Amestecați ingredientele într-un bol și amestecați până când sunt netede, apoi puneți-le la microunde timp de 2 min. Scoateți-l și agitați la fiecare 20 până la 30 de secunde. Lăsați să se răcească înainte de utilizare.

Lămâia este acidă, de aceea acționează și ca agent de albire, ceea ce face părul tău ușor și aproape de neobservat, în același timp încetinind creșterea părului. Iată un remediu care vă poate ajuta în acest sens:

Luați 2 linguri de zahăr și 1/2 căni de apă caldă.
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie și amestecați bine.
Aplicați-o pe axile și lăsați 20 de minute.
Spălați-vă cu apă caldă folosind mișcări ușoare de frecare.
Repetați de 2 până la 3 ori pe săptămână.
Dacă folosiți aceste două împreună, nu veți avea probleme între ședințele de zahăr, cum ar fi când părul devine vizibil, dar nu este suficient de lung pentru a scoate.

FOLLOW ME

2. Albus de ou + amidon de porumb

Spargeți un ou și separați albușul de gălbenuș. Adăugați peste albuș 1/2 lingură de amidon, 1 lingură de zahăr și se amestecă bine bine. Aplicați pasta pe zona păroasă și lăsați până la uscare. Trebuie să țineți brațele ridicate și să aveți răbdare.

3. Lapte + turmeric

Iată un alt remediu pentru ca părul tău de sub braț să crească încet și să se subțieze de fiecare dată. Tot ce ai nevoie este:

3 linguri de pulbere de turmeric
1 lingură de lapte

Ușor, nu? Acum amestecați aceste 2 într-o pastă groasă și aplicați-le pe vârfuri sub 20 de minute până când pasta este complet uscată. Când a sosit timpul, luați o cârpă, udați-o cu apă caldă și frecați masca cu mișcări circulare. După aceea, spălați ce a mai rămas și uscați cu un prosop. Repetați în mod regulat pentru un efect vizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.