Dragii mei, ador entuziasmul vostru pentru noua noastră rubrică și vă mulțumesc că ați venit cu multe idei și la ultima mea postare, unde cea mai apreciată a fost rețeta de covrigei de casă.
Rețeta îi aparține tot Anei-Maria Alexa, cea care v-a cucerit și cu rețeta ei de nuci umplute.
Săptămâna aceasta ne-a propus o rețetă de covrigei/sărățele pe care mi-a mărturisit că a încercat-o în mai multe forme, deci puteți să vă puneți imaginația la joacă.
foto: Ana-Maria Alexa – covrigei de casă
Rețetă covrigei de casă – ingrediente
300 g brânză (la alegere, caș, de burduf etc.)
300 g smântână
FOLLOW ME
550-600 g făină
250 g unt
1 ou
Rețetă covrigei de casă – mod de preparare
Formăm aluatul amestecând ingredientele uscate cu cele umede și îl lăsăm la rece pentru 30 de minute. Apoi întindem o foaie subțire de aluat și decupăm forma dorită. Ungem covrigeii de casă cu ou și decorăm cu topping-ul preferat (susan, mac, sare) și îi punem în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, 15-20 de minute.
Dacă nu ați citit celelalte postări din categorue, pe lângă covrigei de casă vă invit să încercați și:
Rețetă clătite americane cu banane
Poftă bună și abia aștept să primesc noi idei! ❤
Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.
Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:
1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK
4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI
Super reteta, big like!!
Ce bine arată! Mulțumim!