Rețeta naturistă care TE SCAPĂ până și de cele mai adânci CEARCĂNE

Rețeta naturistă care TE SCAPĂ până și de cele mai adânci CEARCĂNE. Cearcănele întunecate sunt o problemă cu care se confruntă zilnic majoritaatea femeilor. Există zeci de motive pentru care apar, dar există și o mulțime de modalități de a scăpa de această pacoste. O consultare cu un specialist, alimentație sănătoasă și somn, folosind măști și comprese naturale pentru față și alte soluții pentru toate gusturile.

Apa de trandafiri

Apa de trandafir hidratează și hrănește pielea, ajută la a scăpa de umflături, roșeață și mâncărime și are un efect de albire și întinerire.

Îl puteți cumpăra cu ușurință într-un magazin sau farmacie, dar dacă, din anumite motive, nu îl puteți găsi, puteți să vă faceți propria apă de trandafir acasă.

O să ai nevoie:

-petale proaspete de la 1 trandafir
-1 pahar cu apă fierbinte

Cum se face:

FOLLOW ME

Clătiți petalele de trandafir și puneți-le într-o cratiță mică.
Se toarnă într-un pahar cu apă fierbinte și se lasă totul să se răcească. Apoi, scurgeți totul într-un recipient igienizat.
Este mai bine să păstrați apa de trandafir de casă într-un frigider, dar nu mai mult de o săptămână.
Cum să-l folosească:

Umezeste doua tampoane de bumbac cu apa de trandafir.
Aplicați-le pe zona de sub ochi și lăsați 15 minute. Repetați procesul în fiecare dimineață și seara până când nu sunteți mulțumit de rezultat.

Ulei de migdale dulci

Uleiul de migdale face ca pielea din jurul ochilor să fie strânsă și, dacă este folosită în mod regulat, ajută la scăparea umflăturii și a cercurilor de sub ochi.

Cum se folosește:

Aplicați 2-3 picături de ulei cu mișcări ușoare de masaj în fiecare seară înainte de a dormi și veți vedea rezultatele într-o săptămână.

Suc de cartofi

Cartofii conțin componente de albire naturală și vitamina C.

Cum se face:

– Feliați cartoful crud și strecurați sucul.

Cum se folosește:

Umeziti tampoanele de bumbac in sucul de cartofi, aplicati pe ochi si lasati 10 minute. Apoi spală-ți fața.
Puteți finaliza procesul prin masarea ochilor cu o picătură de ulei de măsline sau de piersică. Utilizați acest remediu în fiecare zi timp de 2 săptămâni

Compresa de castraveți

Castravetele conține o cantitate mare de antioxidanți și are un efect de albire.

Cum se face:

Feliați castravetele în rondele groase și dați la frigider pentru 30 de minute.

Cum se folosește:

Luați cercurile de castraveți de la frigider și aplicați asupra ochilor. Asigurați-vă că acestea acoperă toate zonele cu probleme.
Se lasă 10-15 minute, apoi se spală fața cu apă rece. Repetați procesul în fiecare zi timp de o săptămână

Compresa de ceai

Ceaiul este bogat în cofeină, taninuri și antioxidanți, ceea ce îl face un remediu excelent pentru cearcane și umflături.

Cum se foloseste:

Faceți o ceașcă de ceai verde sau negru, așteptați să se răcească, apoi înmuiați tampoane de bumbac în ceașcă și aplicați pe ochi. Puteți folosi și pungi de ceai.
Lăsați compresa pornită 10-15 minute. Aplicați-l în fiecare zi timp de o săptămână și veți observa o îmbunătățire semnificativă.

Dacă cunoașteți și alte remedii spuneți-ne în comentarii și cât de bine funcționează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.