Ritual de Lună Nouă în Pești Martie 2022

Ritual de Lună Nouă în Pești Martie 2022

Luna Nouă în Pești din 2 martie ne încurajează să stăm cu umbrele noastre și cu orice întuneric care trăiește în interiorul nostru, pentru a găsi iertarea, iubirea, o mai mare compasiune și pentru a înfrunta tot ceea ce trebuie curățat.

De asemenea, tot în întuneric ne folosim de puterile de creație și manifestare, așa că să știți că și asta ni se oferă.

În acest ritual, veți fi ghidați să lucrați cu energiile Lunii Noi din 2022 martie pentru a aduce confort, restaurare și ușurință înapoi în corpul vostru.

Peștii guvernează peste picioare, care sunt un punct de ieșire important al corpului. În acest ritual, vei fi ghidat să lucrezi cu picioarele tale și cu numeroșii centre energetice care locuiesc acolo. Prin această practică, nu numai că veți putea elibera trecutul și orice energie care nu mai trebuie să stea în umbră, dar veți crea și spațiu pentru ca lucrurile noi să crească.

Acest ritual se face cel mai bine între 27 februarie și 9 martie 2022

Veți avea nevoie de: O să aveți nevoie de:

FOLLOW ME

Baie de picioare sau ceva în care să vă clătiți picioarele

Exfoliant pentru picioare: ulei, cum ar fi cel de cocos sau de măsline, amestecat cu câteva picături de ulei esențial de mentă sau de lavandă și puțină sare grunjoasă sau zahăr – suficient pentru a forma o consistență asemănătoare unui scrub. De asemenea, puteți folosi pur și simplu un exfoliant/loțiune pentru picioare gata preparată, dacă aveți sau doar un simplu ulei de corp.

Apă caldă pentru clătire

Prosop pentru uscare

Jurnal și stilou

Meditație ghidată de pe YouTube

Pahar de apă sau ceai fierbinte

Instrucțiuni:

Pentru a vă pregăti pentru acest ritual: Pregătiți exfoliantul pentru picioare. Aveți la îndemână prosopul și jurnalul și stați cu picioarele fie în cadă, fie într-o baie de picioare, fie pur și simplu într-o găleată. Dacă folosiți o baie de picioare/cuvă, aveți în apropiere apă caldă. Odată ce aplicați exfoliantul pentru picioare, va fi prea alunecos pentru a încerca să vă ridicați, așa că fiți pregătiți cu totul în apropiere!

1.) Pentru a începe acest ritual, pune-ți mâna deasupra inimii și ia-ți un moment pentru a te liniști cu respirația ta. Recitește următoarele mantre de curățare. Cel mai bun mod de a o face este să citiți mantra cu voce tare și apoi să inspirați și să expirați adânc.

Mă pregătesc pentru munca acestui ritual și mulțumesc pentru acest exfoliant de picioare vindecător. (inspiră și expiră)
Sunt calm și centrat în corpul, mintea și sufletul meu. (inspiră și expiră)
Sunt gata să eliberez trecutul. (inspiră și expiră)
Sunt gata să mă iert pe mine însumi și să eliberez orice rușine, astfel încât să pot păși în adevărata plinătate a ființei mele. (inspiră și expiră)
Eu sunt pace, sunt calm, sunt iubire. (inspiră și expiră)

3.) Acum ia-ți jurnalul și selectează unul dintre următoarele îndemnuri –

Trebuie să mă iert pentru…
Am o rușine profundă în legătură cu…
Simt în secret că…
Mă simt cel mai magic atunci când…
Începeți să scrieți, lăsând stiloul să curgă și picioarele să absoarbă toate uleiurile vindecătoare.

4.) Când ați terminat de scris, faceți o pauză pentru a reflecta asupra oricărui lucru care v-a apărut. Citiți ceea ce ați scris sau pur și simplu stați cu orice sentimente care vă trezesc.

5.) Apoi, când sunteți gata, folosiți apa caldă pentru a vă curăța picioarele și pentru a îndepărta toate emoțiile care au fost stârnite. Acordă-ți permisiunea de a elibera totul, de a te ierta și de a lăsa trecutul în urmă. În timp ce îți clătești picioarele cu apă, simte-te liber să reciți următoarea afirmație sau să spui ceea ce simți în acest moment-

„Este timpul ca eu să mă curăț și să spăl rușinea, vina și durerile trecutului. Chiar dacă aceste momente m-au ajutat să devin mai înțelept și mai puternic, este timpul să le las să plece. Eliberez toate acestea, înapoindu-le Universului, întorcându-le la o stare de zero. Mă eliberez de tot ceea ce m-a ținut blocat sau reținut. Mă eliberez de orice cătușe sau lanțuri autoimpuse. Mă eliberez, mă eliberez și mă curăț. Îmi permit să pășesc în plenitudinea ființei mele. Îmi permit să pășesc în plinătatea luminii mele. Este în regulă pentru mine să las trecutul să plece. Mă iert pe mine însumi. Mă iert pe mine însumi. Mă iubesc pe mine însumi. Mă iubesc. Merit toată frumusețea pe care viața mi-o oferă.”

6.) Odată ce picioarele sunt curățate de scrub, usucă-le cu prosopul. Aveți mare grijă să vă asigurați că picioarele nu sunt încă uleioase, deoarece nu vreau să alunecați! (De asemenea, vă rugăm să rețineți că este posibil ca cada să fie foarte alunecoasă după ce faceți acest lucru, așa că, odată ce picioarele sunt uscate, nu le puneți înapoi în cadă!)

7.) Când ești gata, așează-te confortabil pe perna ta de meditație, pe canapea sau în pat și fă meditația ghidată Angel Cosmic.

8.) După ce ai terminat meditația, ia-ți apa sau ceașca de ceai și programeaz-o cu o afirmație, o intenție sau o mantra proprie. Încearcă să fie ceva ce dorești să chemi în viața ta sau un loc al sentimentelor pe care dorești să le manifești pentru tine. Sorbiți din apa sau ceaiul dumneavoastră până când ceașca este goală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.