Salată dietetică de ciuperci

Pentru că weekendul înseamnă pe cât posibil odihnă, relaxare, dar și răsfăț, Laura Adamache ne oferă rețeta ideală ce include aceste ingrediente. Vă invit să preparați o salată delicioasă care are grijă de silueta și, mai ales, de sănătatea dvs.  Campania Mănâncă, aleargă, slăbește continuă!Salată dietetică de ciuperci Laura Adamache

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 lămâie (doar sucul )
  • 2 linguri de apă rece
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • parmezan/ricotta sărată (opțional)

Mod de preparare

  1. Într-un vas de plastic, amestecăm uleiul cu sucul de lămâie, 1 cățel de usturoi zdrobit sau dat prin răzătoarea cu găuri mici, 2 linguri de apă rece, sare, piper și pătrunjel tocat după gust.
  2. Curățăm ciupercile, le spălăm și le ștergem delicat cu hârtie absorbantă de bucătărie.
  3. Le tăiem în pătrățele mici și le punem în vasul în care am făcut marinata. Amestecăm foarte bine.
  4. Acoperim vasul cu folie de plastic alimentară și îl băgăm la frigider pentru 1-2 ore.
  5. După timpul de repaus, servim salata alături de pâine prăjita și parmezan, ricotta sau orice brânză cu o consistență dură.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.