Scapă de burtică și kilogramele în plus folosind metoda japoneză

Respirația te poate ajuta să slăbești mai bine ca orice alt program de alimentație. Desigur, nu trebuie să pierzi din atenție produsele pe care le consumi, dar și exercițiile fizice dacă îți permite timpul. În orice caz, aceste trucuri te vor ajuta oricum să slăbești folosindu-te doar de respirație.

Actorul japonez Miki Ryosuke a descoperit recent o metodă interesantă care l-a ajutat să piardă 13 kg și 12 cm de la talie în doar câteva săptămâni. Acest rezultat a fost un efect secundar al unui exercițiu de reducere a durerii de spate prescris de un medic, iar pentru acest exercițiu e nevoie doar de 2 minute pe zi.

Desigur, este foarte important să execuți corect această tehnică. Merită încercată și vei vedea exact cum te ajută să pierzi în greutate. Trebuie doar să acorzi 2 minute din timpul tău și puțină atenție.

Ryosuke a numit această tehnică- dieta cu respirație lungă. Tehnica constă în a lua o anumită poziție, o respirație de trei secunde și apoi o expirație puternică timp de șapte secunde.

Cei mai mulți medici europeni susțin utilizarea exercițiilor de respirație pentru scăderea în greutate și explică eficacitatea lor după cum urmează: grăsimea constă în oxigen, carbon și hidrogen. Când oxigenul pe care îl inspiri ajunge în celulele grase, le împarte în componente (carbon și apă). Prin urmare, cu cât e consumat mai mult oxigen, cu atât mai multă grăsime arzi.

Efectuează exercițiul în fiecare zi timp de 2-10 minute.

FOLLOW ME

Ridică-te și împinge un picior înainte și celălalt înapoi. Acum trebuie să îți încordezi fesele și să transferi greutatea pe piciorul din spate. Începe încet inhalarea timp de 3 secunde, ridicându-ți brațele deasupra capului. Apoi, expiră forțat timp de 7 secunde, tensionându-ți toți mușchii corpului.

În plus, după cum spun experții, această tehnică va întări mușchii corpului și va stimula metabolismul.
E un fapt bine cunoscut că japonezii sunt foarte stricți în ceea ce privește stilul lor de viață. Au o alimentație foarte bine gândită, bazată pe produse bio și nu uită niciodată de exercițiile fizice.

Dacă nu ai timp să mergi la o sală de gimnastică specializată, poți face câteva exerciții acasă. Există mai multe programe de fitness, în funcție de ce vrei să lucrezi sau să schimbi la corpul tău, fie exerciții pentru tonifiere, sau cardio pentru slăbit. Dacă vrei să slăbești găsește puțin timp pentru a alerg sau a te plimba prin parce cel puțin 30 de minute pe zi.

Nu uita să îți controlezi respirația chiar și în timpul exercițiilor de tonifiere pentru că este un aspect foarte important și te ajută să efectuezi exercițiile corect și să ai rezultatele dorite.

Dacă vrei să urmezi un plan de dietă strict, nu uita că înainte de a începe programul de alimentație trebuie să îți consulți medicul. Dietele de pe Internet pot funcționa pentru unele persoane, dar pentru altele nu. Însă această tehnică de respirație are rezultate garantate indiferent de persoană. Poți să te inspiri din yoga sau pilates pentru a face exerciții care să implice și respirația.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.