Scapă de călcâiele uscate și de picioarele umflate cu un TRUC simplu!

Pielea este cel mai mare organ al nostru, care ne acoperă întregul corp și ne apără de agresiuni externe. De aceea este important să o îngrijim în mod regulat. Deși acordăm mereu atenție feței și corpului, timpul pe care mulți dintre noi îl acordăm picioarelor noastre este de obicei minim.

De câte ori ți s-a întâmplat să uiți să aplici crema de picioare? Deși de multe ori ne este la îndemâna, multe dintre noi sărim peste acest pas și considerăm că dacă am avut grijă de fața noastră înainte să adormim, totul va fi bine. Greșit! Trebuie să acorzi atenție în aceeași măsură tuturor părților corpului, nu numai celor pe care le expui cel mai des.

Pot să apară numeroase probleme, precum călcâie crăpate, piele uscată, mâncărimi, bătături, fungi și infecții. Cauzele acestora sunt purtarea pantofilor incomozi, dieta proastă și lipsa hidratării.

Din fericire, aceste probleme se pot remedia ș următoarea metodă alină cu succes simptomele și poate ajuta și la tratarea venelor umflate.

Pentru a-l prepara, ai nevoie de:
-1 lingură de turmeric
-1 ceașcă de alcool medicinal
-10 pastile de aspirină

Preparare:
1. Mai întâi, ia un recipient de plastic și toarnă alcoolul medicinal în el.
2. Adaugă o lingură de turmeric și amestecă bine.
3. Zdrobește aspirinele și adaugă pudra mixturii anterioare apoi amestecă iar bine.
4. În final, acoperă recipientul cu un capac și lasă-l 24h.

FOLLOW ME

Cum să-l folosești:
Aplică puțin din remediu pe picioarele curate și masează ușor. Apoi, înfășoară fiecare picior cu un material de bumbac și acoperă cu plastic. Pentru siguranță, pune-ți șosete. Fă asta în fiecare seară.

Dimineața următoare îndepărtează învelișul și clătește-ți picioarele cu apă călduță. După aceea, folosește o cremă hidratantă.

Pentru rezultatele cele mai bune, continuă acest tratament pentru cel puțin 10 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.