Scapă de călcâiele uscate și de picioarele umflate cu un TRUC simplu!

Pielea este cel mai mare organ al nostru, care ne acoperă întregul corp și ne apără de agresiuni externe. De aceea este important să o îngrijim în mod regulat. Deși acordăm mereu atenție feței și corpului, timpul pe care mulți dintre noi îl acordăm picioarelor noastre este de obicei minim.

De câte ori ți s-a întâmplat să uiți să aplici crema de picioare? Deși de multe ori ne este la îndemâna, multe dintre noi sărim peste acest pas și considerăm că dacă am avut grijă de fața noastră înainte să adormim, totul va fi bine. Greșit! Trebuie să acorzi atenție în aceeași măsură tuturor părților corpului, nu numai celor pe care le expui cel mai des.

Pot să apară numeroase probleme, precum călcâie crăpate, piele uscată, mâncărimi, bătături, fungi și infecții. Cauzele acestora sunt purtarea pantofilor incomozi, dieta proastă și lipsa hidratării.

Din fericire, aceste probleme se pot remedia ș următoarea metodă alină cu succes simptomele și poate ajuta și la tratarea venelor umflate.

Pentru a-l prepara, ai nevoie de:
-1 lingură de turmeric
-1 ceașcă de alcool medicinal
-10 pastile de aspirină

Preparare:
1. Mai întâi, ia un recipient de plastic și toarnă alcoolul medicinal în el.
2. Adaugă o lingură de turmeric și amestecă bine.
3. Zdrobește aspirinele și adaugă pudra mixturii anterioare apoi amestecă iar bine.
4. În final, acoperă recipientul cu un capac și lasă-l 24h.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Cum să-l folosești:
Aplică puțin din remediu pe picioarele curate și masează ușor. Apoi, înfășoară fiecare picior cu un material de bumbac și acoperă cu plastic. Pentru siguranță, pune-ți șosete. Fă asta în fiecare seară.

Dimineața următoare îndepărtează învelișul și clătește-ți picioarele cu apă călduță. După aceea, folosește o cremă hidratantă.

Pentru rezultatele cele mai bune, continuă acest tratament pentru cel puțin 10 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.