Scapă de punctele negre folsind un TRUC simplu!

Cu toții vrem să avem o piele curată, dar acei mici paraziți numiți puncte negre ne stau în cale. Punctele negre sunt coșuri foarte micuțe care nu au piele pe ele, iar de aceea, când sunt expuse aerului și umezeli oxidează și se transformă în niște particule maronii sau negre. Sigur ai auzit de numeroase metode pentru a le înlătura. Uneori, ele sunt suficient de moi pentru a fi eliminate prin curățare, dar alteori nu e atât de ușor.

Iată care e cea mai simplă modalitate prin care poți scăpa de punctele negre:

Ingrediente:

-pastă de dinți mentolată
-sare
-periuță de dinți
-lingură pentru amestecat
-un bol mic
-2-3 cuburi de gheață

Sarea este un agent antibacteria natural care ajută la exfolierea pielii. Nu se poate dizolva niciodată în pastă de dinți, fiind, de aceea, cea mai bună combinație.
Menta din pasta de dinți deschide porii și omoară orice bacterie. Pasta de dinți curăță în profunzime porii și înlătură punctele negre.

Modalitate de folosire:

FOLLOW ME

Amestecă o lingură de sare de masă cu două linguri de pastă de dinți mentolată într-un bol, până obții o pastă. Aplică pasta pe nas și las-o să acționeze. După 5 minute, pune niște apă pe nas și masează cu mișcări circulare, apoi curăță suprafața cu o periuță de dinți curată. La final, freacă nasul cu un cub de gheață pentru a închide porii. Șterge nasul cu un prosop curat și poți observa cum punctele negre au dispărut.

S-ar putea să ți se înroșească nasul, dar îți va trece după scurt timp.
Cei cu piele uscată ar trebui să folosească o cremă hidratantă după tratament.
E foarte important ca masajul să fie făcut cu multă delicatețe.

Citește și: 9 remedii NATURALE pentru a scăpa de PUNCTELE NEGRE

O piele curată face parte dintre principalele elemente asociate cu frumuseţea. Un mod de a te asigura că ai o piele frumoasă şi sănătoasă e să ai grijă de ea în fiecare zi. Iată câteva remedii naturale care te vor ajuta să îndepărtezi punctele negre și albe de pe nas și față:

1. Lămâie + miere + zahăr

Taie o lămâie pe jumătate și acoepră suprafața tăiată cu miere în întregime. Apoi presară pe jumătatea de lămâie niște zahăr (din trestie de zahăr), și masează zonele problematice cu acest „burete” natural într-o mișcre circulară. Urmează această procedură o dată pe săptămână.

2. Vaselină + folie de plastic

Folosește acest truc după duș, fiindcă ai porii deschiși de la apa fierbinte. Aplică vaselină pe zonele afectate. Apoi, așază folia de plastic peste. După aceea, aplică un prosop fierbinte și așteaptă să se răcească la temperatura camerei. Apoi folosește un șervețel pentru a îndepărta surplusul de vaselină de pe față și strânge ușor pielea cu punctele negre pentru a le îndepărta. În final, șterge-te pe față cu o dischetă de bumbac înmuiată în loțiune. Repetă procedura o dată sau de două ori pe lună.

3. Ulei de cocos + uleiuri esențiale

Încălzește timp de 10-15 secunde o pătrime de ceașcă de ulei de cocos la microunde. Apoi combină-l cu 10 picături de ulei de lămâie, lavandă și arbore de ceai. Amestecă bine. Folosește o dischetă de bumbac pentru a aplica soluția pe piele dimineața și seara după ce te speli pe față. Păstrează amestecul într-un borcan închis, la temperatura camerei.

4. Scorțișoară + făină de ovăz

Amestecă o linguriță de făină de ovăz cu o linguriță de pudră de scorțișoară. Adaugă puțină apă caldă și amestecă bine, până are consistența unei creme foarte groase. Aplică ușor amestecul pe față, cu degetele, într-o mișcare circulară. După un minut, spală-te bine pe față cu apă rece. Scorțișoara te poate face să simți furnicături, dar senzația o să dispară după ce te speli pe față. Trucul ar trebui să fie urmat de 2 ori pe lună.

5. Zahăr + miere + ulei de măsline + extract de vanilie

Combină o pătrime de ceașcă de zahăr alb cu o pătrime de ceașcă de zahăr brun într-un bol și amestecă. Adaugă o pătrime de ceașcă de ulei de măsline și amestecă bine. Adaugă apoi 1 lingură de miere și o jumătate de linguriță de extract de vanilie. Amestecă bine ingredientele până obții o pastă fină, apoi folosește rezultatul pe zonele cu probleme. Clătește cu apă caldă. Urmează procedura o dată pe săptămână. Păstrează amestecul într-un borcan etanș, la temperatura camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.