Schimbări majore pentru zodii de la 1 februarie. Cum suntem influențați de Luna Nouă

Lunile noi – care se întâmplă atunci când soarele încrezător se împerechează cu luna intuitivă – reprezintă întotdeauna o oportunitate lunară de a clarifica ce capitol nou vrei să scrii pe parcursul următoarelor două săptămâni (până la următoarea lună plină) și al următoarelor șase luni (când are loc luna plină corespunzătoare). Iar această Lună Nouă specială ar putea stimula reflecția în jurul relațiilor tale platonice și a grupurilor cu care te asociezi, deoarece cade în Vărsător, stăpânul celei de-a unsprezecea case a rețelelor.

La rândul tău, ți-ai putea pune întrebări despre prieteniile în care îți verși timpul și energia, precum și despre proiectele de echipă la care contribui. Energia Vărsătorului ne provoacă, de asemenea, să punem binele comunității noastre mai presus de orice, așa că ai putea să te gândești și tu în acești termeni.

Aspectul principal al acestei Luni noi în Vărsător este o conjuncție cu Saturn, stăpânul sarcinilor, planeta restricțiilor, a limitelor, a angajamentului și a muncii grele. Planeta disciplinară oferă verificări ale realității ca regulă, trimițând mesajul că trebuie să fii dispus să îți pui nasul la treabă pentru a ajunge pe vârful oricărui munte pe care ți-ai pus ochii. Iar atunci când face pereche cu la luna, ar putea da un ton serios, chiar oarecum sumbru și singuratic, deoarece vom fi împinși să ne gândim la pașii provocatori care trebuie făcuți pentru a transforma orice intenție de lună nouă în realitate.

Pe de altă parte, Saturn poate, de asemenea, să vă întărească hotărârea, determinarea și angajamentul de a vă atinge chiar și cele mai înalte obiective – mai ales pentru că se deplasează printr-un semn fix și, prin urmare, hotărât.

Luna Nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022 – cum ne afectează

Berbec

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Datorită Lunii noi care vă evidențiază sectorul dorințelor pe termen lung, vă puteți clarifica obiectivele în care să vă investiți energia – și, în plus, este posibil să aveți o descoperire în ceea ce privește banii.

Taur

Cu Luna nouă în sectorul carierei și cu Uranus în semnul tău, este timpul să dai startul unui ciclu complet nou pentru a realiza visele profesionale de anvergură – și să accepți să ieși din zona ta de confort.

Gemeni

Pentru că luna nouă se află în zona ta de aventură, vei dori să te eliberezi de o rutină banală care te face să te simți blocat. Puteți avea încredere în intuiția dvs. pentru a vă deschide calea.

Rac

Cu luna nouă care cade în zona ta de intimitate, ai putea fi pregătit să îți aprofundezi angajamentul față de un partener semnificativ actual, dacă ești atașat – sau, dacă ești singur, să îți torni mai multă energie pentru a găsi pe cineva special.

Leu

Luna nouă îți activează zona de parteneriat, cerându-ți să te concentrezi asupra unui obiectiv pe care îl împărtășești cu un prieten, cu o persoană semnificativă sau cu un coleg apropiat. Prezența lui Uranus în zona ta de carieră te-ar putea face să încerci să îți dai seama cum să îți împaci proiectele individuale cu ambițiile tale mai mari.

Fecioară

Cu Luna Nouă în zona ta de rutină zilnică, ești gata să investești și mai mult timp și energie în construirea unor obiceiuri care îți vor spori starea de bine și îți vor susține sentimentul de centrare.

Balanță

Această lună nouă îți luminează zona de autoexprimare și de romantism, oferindu-ți mai multă încredere în jurul unei intenții creative sau legate de viața amoroasă – precum și a planului tău pentru a o realiza.

Scorpion

Cu această lună nouă care cade în zona ta de acasă, vei reflecta asupra obiceiurilor, rutinelor sau relațiilor care contribuie cel mai mult la sentimentul tău de siguranță – apoi vei face un efort pentru a le dedica mai mult timp.

Săgetător

Ți-au apărut o mulțime de idei interesante de colaborare sau de creație în ultima vreme, iar această Lună nouă, care cade în zona ta de comunicare, te poate ajuta să te concentrezi asupra celor care îți vorbesc direct la inimă.

Capricorn

Cu această lună nouă în zona ta de bani, aspirațiile pe care le-ai urmărit încet, dar constant, ar putea începe să se îmbine cu planurile de creștere a veniturilor. Cu Uranus în zona ta de exprimare de sine, vei dori să te asiguri că îți stăpânești vocea interioară pe măsură ce avansezi.

Vărsător

Căzând în semnul tău, luna nouă îți oferă ocazia anuală de a defini și urmări obiectivele personale, ținând adesea cont de modul în care vrei să fii perceput de ceilalți. Dar, cu Uranus în zona ta natală, vei ține foarte mult cont și de echilibrul dintre viața profesională și cea privată, precum și de securitatea ta.

Pești

Cu Luna Nouă în zona ta de spiritualitate, acesta ar putea fi un moment liniștit, de reflecție, în care ești obligat să te întorci în interior și să vindeci rănile vechi pentru a avansa cu mai multă încredere în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.