Luna Nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022 – cum ne afectează

Luna Nouă în Vărsător pe 1 februarie 2022 - cum ne afectează

Luna Nouă în Vărsător 2022 cade pe 31 ianuarie sau 1 februarie, în funcție de fusul orar. Lunile Noi reprezintă începutul unui nou ciclu lunar, iar această Lună Nouă este cu atât mai puternică cu cât aduce începutul Anului Nou Lunar.

Anul Nou Lunar este sărbătorit de multe culturi din întreaga lume și reprezintă un moment de noi începuturi. Chiar înainte de începerea Anului Lunar, mulți își fac timp să curețe casa, să reducă dezordinea și să aducă energie proaspătă în casele lor. Trecutul este iertat, iar o nouă mentalitate inspirată este, de asemenea, încurajată.

În preajma acestei Luni Noi, s-ar putea să vă simțiți inspirați să curățați vechiul și să vă umpleți casa cu energie proaspătă. Deoarece aceasta este o Lună Nouă în Vărsător și deține o puternică energie de aer, orice acțiune pe care o întreprindem pentru a aduce energie nouă în viața noastră este posibil să inspire noi moduri de gândire, idei strălucitoare și o minte mai clară.

Folosiți energiile Lunii Noi din Vărsător pentru a vă limpezi mintea. Puteți face acest lucru prin curățarea dezordinii și crearea de spațiu în mediul dvs. sau prin efectuarea unei „dezintoxicări a gândirii”, în care vă concentrați pe liniște, mai degrabă decât să permiteți minții dvs. să pălăvrăgească la nesfârșit.
În timp ce există câteva energii minunate și proaspete oferite sub această Lună Nouă, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. Mercur va fi încă retrograd sub această Lună Nouă, ceea ce înseamnă că trebuie să avem puțină răbdare atunci când vine vorba de a face un salt complet înainte.

Mercur retrograd este o perioadă de reflecție și de revizitare a trecutului. Este un moment în care modelele noastre de gândire subconștiente pot ieși la suprafață pentru a fi analizate și revizuite. Atunci când Mercur este în Retrograd, putem avea impresia că facem pași înapoi, mai degrabă decât înainte.

Să știți că această energie retrogradă va fi de scurtă durată, deoarece la doar câteva zile după această Lună Nouă, pe 3 februarie, Mercur va staționa direct. Este posibil ca după această dată să începem să simțim din plin efectele tuturor energiilor proaspete pe care această Lună Nouă ni le-a adus în cale.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pe măsură ce săptămânile care vor continua după această Lună Nouă, s-ar putea, de asemenea, să ne fie mai ușor să mergem înainte și să ne apucăm de lucru la unele dintre obiectivele și intențiile pe care ni le-am stabilit pentru anul care urmează.

Celălalt factor important sub această Lună Nouă este influența lui Saturn. Saturn va pluti în apropierea Lunii Noi în Vărsător, exercitându-și influența.

Saturn poate fi uneori o energie dură, dar acest lucru se datorează doar faptului că dorește să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine și pentru acțiunile noastre. Saturn ne cere să ne punem întrebări dificile și să ne asigurăm că ceea ce spunem că ne dorim și comportamentul nostru sunt în concordanță.

Saturn ne poate livra câteva lecții din lumea reală, oferindu-ne o verificare a realității de care avem mare nevoie. S-ar putea să fim forțați să ne confruntăm cu ceva pentru care nu ne-am asumat responsabilitatea în viața noastră, sau am putea descoperi că ne confruntăm cu o provocare necesară pentru a ne atinge obiectivele.
Să știți că ori de câte ori Saturn este implicat, există o oportunitate de creștere și succes. Saturn ne dă lecțiile grele pentru că știe că le putem face față. Ne dă lecțiile grele pentru ca noi să putem continua să creștem, să ne menținem la un nivel superior și să ducem viața pe care suntem destinați să o ducem.

Dacă observați că odată cu această Lună Nouă sosesc provocări sau obstacole dificile, să știți că vi se oferă rezistența necesară pentru a trece prin ele, iar de cealaltă parte a lor veți fi răsplătiți! Saturn lasă întotdeauna recompense ori de câte ori stârnește lecții în viața noastră.

De asemenea, putem prelua această energie și o putem folosi pentru a persevera în probleme care ne-au tulburat. Dacă ai navigat prin ceva provocator, stabilește-ți niște intenții în jurul acestei Luni Noi și să știi că influența lui Saturn va străluci de susținere, ajutându-te să îți găsești drumul.

Influența lui Saturn este, de asemenea, un puternic sprijin cosmic al longevității, așa că aceasta va fi Luna Nouă perfectă pentru a crea obiective pe termen lung. Saturn ne poate oferi perseverența necesară pentru a rezista testului timpului, așa că să știi că acest lucru este și de partea ta.

Dacă vrei să îți iei niște angajamente pe termen lung în viața ta, această Lună Nouă ar fi momentul perfect pentru a stabili niște intenții. Apoi, după ce Mercur va staționa direct, ar fi momentul perfect pentru a trece la acțiune cu privire la ele.
Așadar, chiar dacă avem parte de unele provocări aici, să știți că există și o mulțime de sprijin cosmic și recompense!

De asemenea, merită remarcat faptul că ori de câte ori Saturn a fost o influență puternică în cerul nostru cosmic, vedem adesea evoluții ulterioare când vine vorba de pandemie. Este posibil să primim unele vești în ceea ce privește pandemia în jurul datei acestei Luni Noi.

Să știți că ar putea fi nevoie ca Saturn să iasă din Vărsător, ceea ce se întâmplă în martie 2023, pentru ca pandemia să fie în spatele nostru! (Aceasta este oricum predicția mea!)

O altă forță cosmică ce merită menționată în preajma acestei Luni Noi este alinierea armonioasă dintre Jupiter și Uranus.

Uranus este conducătorul natural al Vărsătorului, așa că merită întotdeauna să vedem ce face un conducător planetar în timpul Lunii Noi corespunzătoare.

Faptul că Uranus se află în aliniere armonioasă cu Jupiter este cu siguranță un semn pozitiv, care ne va ajuta să ieșim din gândurile limitative și să trecem la o perspectivă mai plină de speranță și de abundență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.