Secretele femeii Taur – ce ascund cele născut în acest semn zodiacal

Secretele femeii Taur - ce ascund cele născut în acest semn zodiacal

O întruchipare a zeiței în forma ei corporală, femininul Taur este Mama Pământului suprem al zodiacului. Guvernată de Venus, Împărăteasa Iubirii (a cărei deviză este „Toate actele de iubire și plăcere sunt ritualurile mele”), femeia Taur trăiește complet după acest adevăr.

Iubitoare de frumusețe, senzuală și, uneori, chiar ușor hedonistă, femeia Taur îmbrățișează în mod natural cele mai frumoase lucruri din viață: Nu numai că are gusturi rafinate în ceea ce privește bunurile materiale, dar are și o profundă reverență pentru natură.

Femeia Taur este o femeie de substanță, care își tratează corpul ca pe un templu sacru. Ea este abundența personificată, o cornucopia vie în formă umană.

Taurul este un semn fix, ceea ce înseamnă că veți găsi trăsături precum determinarea, încrederea în sine și perseverența la femeile născute sub semnul Taurului. Aceste femei sunt forțe puternice de luat în seamă – atunci când își propun ceva, poți paria că acel lucru se întâmplă!

În același timp, femeia Taur echilibrează o concentrare energică și o etică a muncii formidabilă cu o plăcere a plăcerii, relaxării și frumuseții. Muncește din greu, iar când termină ziua, o vei găsi odihnindu-se din greu, de asemenea – ca un Taur în trifoi. Caracteristicile ei o fac să fie stabilă și de încredere, iar tot ceea ce face, ea îi insuflă un scop măreț. Dacă merită să facă ceva, se va asigura că o va face bine, până la ultimele detalii – și asta include fiecare fațetă a existenței sale, de la proiectele creative personale la toate aspectele carierei sale.

Femeia Taur: Viața casnică și familia

Spațiul de locuit al unei femei Taur este esența căminului. Ea este incredibil de afectată de mediul personal și se va asigura că atunci când intri în casa ei, te simți la fel de confortabil și ca acasă acolo ca și ea.

FOLLOW ME

Mobilierul ei este practic și confortabil, adesea bine trăit, dar și bine îngrijit. Elementele din lemn sculptate manual sau piesele cioplite cu lemn brut sunt întotdeauna atrăgătoare pentru această doamnă pământeană, și nu ar trebui să fii surprins să-i găsești pervazurile ferestrelor acoperite de cristale, plante suculente în ghiveci și obiecte găsite în pământ, cum ar fi conurile de pin, ciupercile uscate sau lemnul din derivă. Lumea naturală este refugiul personalității feminine Taur, iar ea este cea mai fericită atunci când poate privi pe fereastră și vede mai ales copaci. Lumina slabă și lumânările aprinse creează o atmosferă intimă pentru seducția simțurilor pe care ea o înțelege atât de bine în mod înnăscut. Mirosul de tămâie fină persistă adesea în aer, iar ea poate fi pasionată de a-și murdări regulat camerele cu salvie sau cedru.

Femeile Taur sunt excelente gospodine și adesea sunt niște bucătărese fantastice! Niciun copil al unei mame Taur nu va suferi vreodată de foame sau nu va avea nevoie de vreun confort creatural. Pături calde și confortabile abundă pe toate paturile, iar scaunele și canapelele pot fi înmuiate și mai mult cu piei de oaie pufoase. Acesta este un spațiu în care mama și copilul pot să se relaxeze, să se îmbrățișeze, să citească povești, să cânte cântece, să mănânce terciuri delicioase și hrănitoare și să privească cu uimire natura.

Atingerea este importantă pentru un Taur, iar ea este un părinte foarte practic, mereu gata să ofere o îmbrățișare iubitoare sau o mână pe care să o țină. Rutina este o caracteristică importantă într-o gospodărie Taur, iar disciplina este respectată pentru că întotdeauna are un sens atât de perfect! Taurul ferm și cu picioarele pe pământ creează un refugiu sigur și sigur pentru ca toate ființele să se dezvolte.

Femeia Taur: Viața profesională și banii

Ceva din trăsăturile acestor femei ne amintește de femeile puternice și hotărâte care s-au întors la pământ în mișcările comunelor din anii 1960 și 1970. Aceste hipiote practice și hardcore au trăit în conformitate cu idealurile lor și erau dornice să învețe vechile metode și să le pună în aplicare, fie că asta însemna să coacă pâine integrală, să fie moașă pentru copii, să facă ierburi sălbatice sau să își construiască propriile case din materiale reciclate.

S-ar putea spune că femeia Taur este uneori încăpățânată, dar nu se încăpățânează să se bage în seamă doar de dragul de a avea dreptate. Adevărul este că are argumente extrem de bine gândite, practice și extrem de rezonabile și este greu să te contrazici cu raționamentul ei.

Odată ce își pune în minte să facă ceva, face ca acest lucru să se întâmple – indiferent de situație. Extrem de fiabilă și mulțumită de faptul că muncește din greu la ceva ce îi place să facă, poți avea încredere că Taureanul tău își va face treaba la timp, cu grație și aplomb. O femeie Taur își gestionează bine banii și știe cum să economisească – și cum să cheltuiască! O parte din motivul pentru care ea muncește atât de mult este pentru a se putea bucura de lucrurile mai bune din viață.

Un comentariu pe “Secretele femeii Taur – ce ascund cele născut în acest semn zodiacal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.