Secretele femeilor care miros întotdeauna bine

Toată lumea are o prietenă care miroase uimitor indiferent ce moment al zilei este. Ei bine, lăsând la o parte alegerea parfumului, există niște strategii legate de unde și cum să aplici parfumul (care influențează cât e de pregnant parfumul și cât va dura).

Iată care sunt secretele lor:

Aleg mirosurile mai puternice

Nu toate miresmele sunt create la fel. În timp ce mirosul citricelor tinde să se împrăștie mai repede, aromele mai condimentate și cele de lemn, precum cel de santal, tind să dureze mai mult. Așadar, dacă durata e grija ta pricipală, poate ai vrea să rămâi la aceste tipuri de parfum.

Au o paletă mai largă de miresme

De la geluri de duș la loțiuni de corp și uleiuri, majoritatea parfumurilor tale favorite vin în diferite forme. Purtând câteva dintre ele împreună, construiești straturi de miresme care durează toată ziua.

FOLLOW ME

Știu unde să aplice

Treci de încheieturi și aplică parfumul pe zone mai calde (și adesea mai ascunse) ale corpului tău, ca stomacul sau pieptul, precum și după genunchi și urechi. Căldura corpului de acolo ajută ca mirosul să se dezvolte, deci notele înalte, de la mijloc și de bază se simt complet.

Niciodată nu își masează pielea

Deși e normal să vrei să îți freci încheieturile după ce ai aplicat parfumul, rezistă tentației. Frecarea distruge notele înalt, lăsându-te doar cu cele de mijloc și de bază – și cu mult mai puțin timp.

Știu când să aplice

Momentul potrivit e chiar după duș, pe când pielea ta e încă puțin umedă. Umezeala în plus ajută la păstrarea mirosului. Nu mai vorbim că asta exclude riscul de a-ți păta bluza favorită sau de strica strălucirea bijuteriilor

Își păstrează pielea hidratată

În aceeași notă, asigură-te că îți hidratezi pielea înainte să aplici parfum. Pielea uscată tine să absoarbe mai repede mirosul, făcându-l să dispară mai repede. Pielea hidratată îi oferă miresmei un loc unde să adere, așa că va dura mai mult.

Le depozitează cum trebuie

Expunerea la căldură și umiditate distruge moleculele miresemei din parfumul tău, deci evită să așezi sticlele în baie și păstrează-le mereu în zone răcoroase și uscate din casă – ca partea de sus a dulapului.

Reaplică în timpul zilei

Din moment ce pielea ta este un organ viu care trăiește, mireasma nu poate să reziste la nesfârșit. Totuși, aplicarea sfaturilor de mai sus va asigura o durată mai lungă. Pentru orice moment din viață care iese din rutina ta de-la-nouă-la-cinci (ca atunci când te duci la cină direct de la birou), ține o mostră de parfum în poșetă pentru o reîmprospătare rapidă.

0 comentarii pe “Secretele femeilor care miros întotdeauna bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.