Secretele zodiei Gemeni – cum sunt femeile născute sub acest semn

Secretele zodiei Gemeni - cum sunt femeile născute sub acest semn

Observarea minții fabuloase a unei femei Gemeni la lucru este similară cu privitul culorilor schimbătoare, irizate, care se învârt pe suprafața unui balon care plutește în aer – cu alte cuvinte, complet transfixiant. Intelectul ei formidabil este întotdeauna într-o stare de flux, curgând de la un subiect la altul, de obicei mult mai repede decât ai putea spera să ții pasul cu el. Tocmai când crezi că ai înțeles despre ce este vorba, ea a trecut la cu totul altceva.

Un semn flexibil sub o constelație care ne amintește cum există întotdeauna două fețe ale fiecărei monede și cum s-ar putea să nu fii niciodată sigur care dintre ele este care. Guvernat de Mercur și, prin urmare, definiția mercurialului, majoritatea Gemenilor nu apreciază să fie blocați într-un singur set de trăsături sau forțați să rămână într-un anumit rol sau într-o anumită cutie. Mai degrabă, ei tind să schimbe constant perspectivele și se pot bucura să se joace cu transformarea identității lor prin costume, actorie sau chiar prin schimbarea numelui din când în când.

Veșnic tinere, cele născute sub semnul Gemenilor își păstrează o strălucire copilăroasă și o personalitate jucăușă, în ciuda vârstei lor reale. Dar nu vă lăsați înșelați de comportamentul lor inocent – inteligența puternică a unui adevărat Gemeni va fi întotdeauna cu un pas înainte și va trece la următorul lucru atunci când se plictisește. Ca o pasăre colorată, sărind din ramură în ramură, adevăratul spirit al Gemenilor adoră să aibă loc de explorat.

Femeia Gemeni ca mamă

Casa unei femei Gemeni este un loc luminos și vesel, plin de lumină de la multe ferestre și lămpi vesele. Stive de cărți se pot îngrămădi în colțuri, dar cumva nu se simte niciodată prea aglomerat sau opresiv – în principal pentru că un Gemeni nu va lăsa niciodată lucrurile să stagneze prea mult. Poți paria că, de fiecare dată când o vizitezi, ceva va fi diferit – fie că a rearanjat din nou toată mobila, fie că a scăpat de jumătate din bunurile sale, fie că a cumpărat o nouă și interesantă lucrare de artă pentru pereți. Nimic nu este niciodată static în spațiul ei – toate obiectele sunt într-o stare constantă de flux, deoarece ea mută în mod constant lucrurile vechi afară și cele noi înăuntru.

Gemenii adoră să facă cumpărături și sunt energizați de noutate. Nu trebuie neapărat să fie scump sau sofisticat – obiectele noi pentru ei sunt adesea culese din vânzări de garaj și magazine de vechituri, dar niciodată nu le acaparează. O femeie Gemeni nu este intens atașată de majoritatea lucrurilor sale – și cu personalitatea sa generoasă, va dona adesea multe dintre bunurile sale vecinilor și prietenilor care au nevoie.

Mamele Gemeni sunt pline de viață și capricioase, pline de povești de spus și de o mulțime de cărți încântătoare pentru copii pe care să le citească, și pot întreține cu un copil o discuție interesantă care va ține chiar și cel mai scurt timp de atenție captivat și fascinat. Tărâmul plutitor și oniric al imaginației este un refugiu natural pentru acest semn de aer, astfel încât copiii cărora le plac miturile și poveștile despre tărâmuri fantastice se vor considera norocoși să aibă o mamă povestitoare. Interacțiunea directă este întotdeauna mai bună pentru acești părinți – timpul petrecut în fața ecranelor trebuie redus la minimum atât pentru mamă, cât și pentru copil, din cauza tendinței sale de a se pierde în distragerea atenției în mass-media. Uneori imprevizibilă în ceea ce privește stările ei de spirit și planurile de zi cu zi, o rutină constantă va fi benefică atât pentru femeile Gemeni, cât și pentru progenitura lor.

FOLLOW ME

Femeia Gemeni: Viața profesională și banii

Femeia Gemeni strălucește în domeniile în care trăsăturile sale inteligente și foamea vorace de cunoaștere pot fi stimulate în mod constant. Ea este mereu la curent cu următoarea noutate și are întotdeauna degetul ferm pe pulsul a ceea ce este cool acum. Cu al șaselea simț straniu pentru tendințele culturale, femeia Gemeni este de neprețuit pentru orice companie care dorește să fie la curent cu cele mai actuale idei și informații – pentru că, cumva, pare să știe întotdeauna ce este de actualitate înaintea tuturor.

De obicei un scriitor excelent și un comunicator de geniu, femeia Gemeni este cea mai fericită atunci când are un loc unde curiozitatea ei nemărginită despre lume poate fi angajată pe deplin. Structura nu este întotdeauna ușor de respectat pentru ea, așa că mediile de lucru neconvenționale, în care sunt încurajate individualitatea și caracteristicile sale de auto-exprimare, fac din Gemeni o persoană prosperă. Lăsați-o să facă ce vrea ea și veți fi uimit de rezultate.

Această doamnă este o forță de luat în seamă când vine vorba de vânzări. Ea te poate ademeni și poate încheia afacerea înainte ca tu să îți dai seama ce se întâmplă. Satisfacția pe care o obține din abilitățile ei de convingere este însă limitată, dacă nu vinde ceva în care chiar crede și pe care îl aprobă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.