Secretele zodiei Taur: cum e bărbatul din acest semn

Secretele zodiei Taur: cum e bărbatul din acest semn

Pentru că semnul Taurului este în mod normal lipsit de inițiativă, bărbații Taur pot avea cu ușurință un atac de panică atunci când este momentul să cucerească subiectul dorinței lor. Există o coliziune între valorile lor tradiționale și natura lor blândă. Orice situație în care nu sunt siguri de evaluarea emoțiilor cuiva este o pantă alunecoasă din punct de vedere emoțional. Atunci când iau decizia de a face primul pas, aceasta va fi, de obicei, produsul unei analize îndelungate a modului în care se comporta cealaltă persoană, chiar dacă s-ar putea să nu fie conștienți de acest lucru. Dacă un bărbat Taur este sigur pe felul în care simte și înțelege emoțiile partenerei sale, va fi un iubit blând care are grijă de persoana iubită pentru foarte, foarte mult timp.

Este imperativ pentru un bărbat Taur să se miște. El are o nevoie ciudată de a sta întins toată ziua și de a mânca ceea ce îi pregătește altcineva, având o tendință puternică de a deveni „fiul răsfățat” al partenerei sale în loc de iubit. Aceasta nu este o regulă, dar există o fază în viața fiecărui Taur în care preferă să nu facă nimic. Cel mai important lucru pentru ei este să iasă din casă în fiecare zi. Acest lucru este ușor atunci când relația este nouă, pentru că îi va da suficientă energie și motivație pentru a fi creativ și interesant, așa cum ar trebui să fie Venus. Cu toate acestea, atunci când un bărbat Taur începe să locuiască cu cineva, trebuie să rămână în mișcare. În caz contrar, el poate deveni atât de static încât chiar și el însuși s-ar plictisi de unul singur.

De cele mai multe ori, el nu va spune niciun cuvânt. Dacă o face, va fi cu siguranță ceva superficial sau cu păreri în așa fel încât să nu fie arătată nicio emoție adevărată. Nu îi este ușor să se relaxeze suficient de mult pentru a se deschide și a împărtăși cu tine lumea lui emoțională. Acest lucru poate duce la neîncredere din partea partenerei sale, deoarece nu există o claritate reală asupra Sinelui său interior. Atunci când își deschide inima cuiva, el oferă darul încrederii supreme care ar trebui să fie prețuit. Acesta este momentul în care știi că nu te va dezamăgi niciodată.

Ce trebuie să știi dacă ești într-o relație cu un bărbat Taur

Este un bărbat complicat, cu o latură emoțională puternică, care trebuie încorporată într-o lume masculină în jurul său. De multe ori se poate simți nepotrivit din cauza acestei tandreți de care este conștient și uneori încearcă din răsputeri să scape de latura sa moale, deși este una dintre cele mai mari calități ale sale. Atunci când este trist, își va ascunde sentimentele de restul lumii și poate chiar de persoanele cele mai apropiate de el. Are nevoie de multă tandrețe și răbdare pentru a deveni bărbatul perfect al cuiva.

Bărbatul Taur este generos, tandru și devotat, dar uneori poate fi prea rigid și de neclintit. Dacă este conștient de slăbiciunile sale, poate apela la sport sau la orice fel de activitate fizică pentru a se simți mai ancorat în pământ și pregătit pentru acțiune. Dacă va cădea în starea de inerție, există mari șanse să fie plictisitor pentru el însuși, darămite pentru partenera sa.

Dacă doriți o soluție ușoară, cumpărați-i ceva practic, cum ar fi un tricou din bumbac sau o pereche de pantaloni. De asemenea, zodia Taurului este legată de mâncare și de simțul gustului, așa că multor reprezentanți ai Taurului le place să petreacă ceva timp în bucătărie. De aceea, orice ustensilă de bucătărie interesantă poate fi o soluție bună în cazul în care a descoperit deja cât de mult îi place să gătească. Dacă vrei cu adevărat să îl faci fericit pe bărbatul tău Taur, pune-ți un șorț sexy, pregătește o cină romantică și coace un tort de ciocolată cu numele lui scris cu litere colorate.

FOLLOW ME

Te poate interesa și: Secretele femeii Taur – ce ascund cele născut în acest semn zodiacal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.