Secretul indian care te va scăpa de PUNCTELE NEGRE!

O piele curată este ceva ce toată lumea își dorește, mai ales femeile. Se pare că apariția frecventă a punctelor negre este cel mai mare obstacol în obținerea acestei ținte. Aceste umflături se datorează uleiului în exces sau porilor blocați.

Când glandele sebacee produc cantități de ulei mari acești pori se măresc și se îngroașă. Uleiul pătrunde apoi în ele și le întărește treptat, asta ducând la apariția punctelor negre.
Producerea uleiului în porii noștri e crescută datorită dezechilibrului hormonal din timpul adolescenței, al menopauzei, al sarcinii sau al consumului frecvent de mâncăruri prăjite.
Eliminarea punctelor negre va fi mai ușoară dacă începi să folosești produse cosmetice cu puțin ulei, precum și remedii naturale care le vor elimna eficient.

Iată câteva trucuri importante despre îndepărtarea punctelor albe și negre din jurul nasului sau de pe orice altă zonă a feței în mod complet natural.
Mai mult decât atât, efectele vor fi vizibile imediat.

Pasul 1:

Vei avea nevoie de:

  • sare
  • pastă de dinți
  • periuță de dinți

Amestecă pasta de dinți cu sare până când se formează o pastă omogenă și aplic-o pe zona de pe care vrei să îndepărtezi punctele negre, după ce ai deschis porii cu apă călduță. Lasă pasta să acționeze câteva secunde și curăț-o cu ajutorul periuței de dinți.

FOLLOW ME

Pasul 2:

Vei avea nevoie de:

  • apă caldă
  • o țesătură curată

Îmbibă o bucățică curată de material în apa caldă și apoi preseaz-o pe față timp de 15 minute. Repetă procesul și aplică apoi pasta de la pasul 3.

Pasul 3:

Vei avea nevoie de:

  • iaurt
  • argila

Amestecă o lingură de iaurt cu jumătate de lingură de argilă și aplică pe zona cu probleme, folosind mișcări circulare. Lasă amestecul să acționeze 10 minute și clătește cu apă rece.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.