Semne că el vrea să vă despărțiți, chiar dacă nu recunoaște

Semne că el vrea să vă despărțiți, chiar dacă nu recunoaște

La începutul relației toate lucrurile sunt roz și merg ca unse. Petreceți foarte mult timp împreună, vizitați diverse locuri, încercați împreună lucruri pe care nu le-ați mai făcut separat, ieșit în oraș, postați pe internet poze cu cât de fericiți sunteți în relația voastră.

Și pare că povestea va dura și că nimic nu vă va mai despărți. Dar odată cu trecerea timpului, intrați într-un fel de rutină, vă ocupați mai mult de muncă, de viețile voastre, apar diferite probleme, în alte domenii, dar acestea se răsfrâng și asupra relației dintre voi doi.

De foarte multe ori te poți trezi în fața faptului împlinit: el nu mai este la fel de interesat de tine, sau chiar i-a pierit orice urmă de curiozitate față de tine. Și în acest caz ai două soluții: ori faci ceva ca să aduci relația la felul în care era la început, ori îți vezi de viața ta și te desparți de partener.

Dar cum să îți dai seama că legătura dintre voi doi a ajuns în asemenea punct?

Are din ce în ce mai puțin timp pentru tine și pentru relație

Dacă simți că inventează doar niște motive ca să nu fie în preajma ta, este clar că i-a scăzut interesul față de tine. Decât să-și împartă timpul lui cu tine alege orice altă activitate, despre care poate chiar știi că nu îi face plăcere. Iar acest lucru este și mai grav. Dacă este vorba despre un caz singular sau despre o perioadă mai tensionată din viața lui îl poți înțelege, dar dacă episoadele se repetă, trebuie să iei măsuri.

Din senin nu mai are niciun plan pentru voi doi

Dacă înainte el era cel care propunea să mergeți undeva sau să faceți ceva special, iar acum nu mai reacționează nici măcar la propunerile tale este cazul să te îngrijorezi. Nu mai vorbim despre deciziile importante, cum ar fi de exemplu mutatul împreună. În acest caz devine foarte speriat și te face să schimbi subiectul.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Vrea să devină centru universului tău

Acesta nu este un lucru neapărat rău, doar că trebuie să vină în mod natural, de la tine. Dar dacă el face în așa fel încât să te plaseze pe tine pe ultimul loc și să nu îi pese deloc de tine, atunci nu ar mai trebui să tolerezi comportamentul și să iei atitudine.

Te găsește vinovată pentru orice lucru rău care vi se întâmplă

Nu se preocupă cum poate să evite situațiile tensionate dintre voi, ci din contra, aruncă pe tine vina. Chiar și în cazurile în care tu nu ai nicio implicare. Și nici nu îți dă voie să te speri în vreun fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.