Set simplu și sigur de exerciții pentru un abdomen perfect plat

Multor femei le este greu să-și recapete forma de dinaintea unei sarcini. Este destul de greu să dai colăceii jos, să tonifiezi picioarele, brațele, iar abdomentul să fie din nou plat. Pentru a redobândi acest abdomen de invidiat este necesar să ai mult mai multă grijă la alimentație, pentru că ea este cea care atacă prima dată, iar mai apoi să respecți cu sfințenie aceste exerciții. Dacă ții cont de aceste lucruri, efectul este garantat.

1. Ridică picioarele la 45 de garde

Ridicarea picioarelor vă va ajuta să vă încordați spatele inferior și să vă consolidați mușchii abdominali. Întinde-te pe spate, cu brațele pe lângă copr. Ridicați picioarele, ținându-le drept, la aproximativ 12 centimetri de pământ. Dacă pentru tine este prea greu de la început, începe cu ridicarea unui picior, apoi cu celălalt, urmând să le unești pe amândouă la această înălțime.

2. Bicicletă

Acest stil este foarte cunoscut. Trebuie să vă întindeți pe spate. Îndoaie picioarele și ridică-le astfel încât să fie paralele cu podeaua. Îndreptați piciorul drept și mutați-l încovoiat încet spre podea, astfel încât să facă un cerc. Continuă cu piciorul stâng, acționând ca și cum ai pedala o bicicletă.

Începeți cu 5 repetări și adăugați câteva repetări de fiecare dată când lucrați.

3. Crunch de talie

Continuați să vă întindeți cu mâinile pe lângă corp, cu palmele în jos. Ridicați picioarele, ținându-le drept, la un unghi de 90 ° cu podeaua. Începeți să trageți umerii și pieptul superior în sus. Țineți o secundă și culcați-vă.

Dacă la început este prea greu pentru tine, începe cu genunchii îndoiți. Începeți cu 10 repetări și adăugați 5 de fiecare dată când lucrați.

FOLLOW ME

4. Crunchuri inverse

Ridicați partea superioară a corpului într-o poziție crunch. Îndoaie genunchii, ținându-ți picioarele pe podea. Mutați încet genunchii spre umeri. Opriți-vă în jurul liniei taliei și întoarceți încet picioarele pe podea.

Începeți cu 10-15 repetări și adăugați 5 de fiecare dată.

5. Crunch bicicletă

Îndoaie picioarele, astfel încât să fie paralele cu podeaua. Îndoaie coatele și pune palmele sub ceafa. Mișcați genunchiul drept spre umăr și ridicați capul și pieptul superior. Încercați să atingeți genunchiul drept cu cotul stâng.

Du-te înapoi la poziția de pornire și repetă, schimbând brațul și piciorul. Mențineți o distanță semnificativă între membre dacă nu vă simțiți suficient de puternic. Începeți cu 10 repetări, 1 repetare echivalează cu 2 atingeri cotului-genunchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.