#JURNAL DE BEBE, Video

Smash the cake: Nicholas

Scris de Ela Crăciun la 21 octombrie 2019

După cum ați văzut deja pe contul meu de instagram, ne place mult să facem poze și să organizăm tot felul de ședințe foto. Am făcut la începutul anului un articol cu 10 poze pe care trebuie să le aibă orice mămică în albumul cu amintiri și în timp am mai stârns câteva idei la colecție.

Smash the cake este un cocept care mie mi-a plăcut foarte mult: tort + ședință foto e combinația mea preferată și se pare că și lui Nicholas i-a plăcut foarte tare. Cu puțin timp înainte să împlinească un an, ne-am dus la Little Sunshine Studio și am organizat pentru Nicho o adevărată petrecere, cadrul perfect pentru a face niște poze superbe la care să ne uităm cu drag peste ani.

Publicitate

Vă las aici câteva dintre pozele noastre preferate și video-ul din culise, ca să vedeți cât de drăguț a fost și cât de tare i-a plăcut lui Nicholas tortul de la Cofetăria Ana, prietenii noștri care ne îndulcesc de fiecare dată.


 

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

În rubrica Jurnal de bebe veți găsi materiale utile, experiențele mele și informații de la specialiști cu privire la tot ce înseamnă viața unui bebeluș.  Dacă vreți să vedeți cum a fost sarcina, puteți citi articolele din categoria Jurnal de Sarcină. Vă aștept și în grupul Mămici și copii fericiți. ❤

Publicitate

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Smash the cake: Nicholas"

  1. Hortensia Stefan spune:

    Nicolas, copil frumos!
    La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--