Soarele în zodia Taur: ce înseamnă pentru toți nativii. Ce se întâmplă în această noapte

Soarele în zodia Taur: ce înseamnă pentru toți nativii. Ce se întâmplă în această noapte

În astrologie, Soarele simbolizează esența centrală a ceea ce ești – individualitatea și sentimentul tău de sine. Semnul tău solar este de o importanță majoră. Soarele în Taur descrie ceea ce este posibil să vă motiveze și de ce.

Explorarea casei în care se găsește Soarele tău va oferi și mai multe detalii.

Taur: Guvernatorul Pământului fix: Venus

Cuvinte cheie: Venus: Stabilitate, Structură, Securitate, Fiabilitate, Senzualitate

Expresie pozitivă: Expresie pozitivă: Statornic, loial, calm, afectuos, practic, productiv

Expresie negativă: Încăpățânat, nerezonabil, prea indulgent, zgârcit, rigid, plictisitor, materialist.

FOLLOW ME

Următoarele caracteristici sunt valabile pentru toți nativii, resimțind influența lor până la finalul lunii mai.

Nevoia de a se simți în siguranță

Atunci când Soarele se găsește în Taur, este importantă dorința de a stabili și de a menține un sentiment de siguranță. Taurii învață despre securitate și despre ce înseamnă să fii capabil să îți menții un sentiment stabil de sine.

Cu Soarele în Taur, aceasta este o călătorie spre centrul a ceea ce înseamnă să fii bine ancorat. Taurul nu este, totuși, un semn materialist. Dimpotrivă, o înțelegere mai corectă ar fi aceea că există o legătură emoțională profundă între obiectele fizice și un sentiment puternic al valorii de sine.

Taurul se raportează la toate lucrurile fizice, senzuale și reale. În consecință, Taurii vor fi cei mai receptivi la ceea ce pot vedea, auzi, mirosi, gusta și atinge. Nu neapărat preocupați de urmărirea obiectelor de dragul lor, Taurii sunt aici pentru a învăța să experimenteze funcția și forma.

Ceea ce este tangibil sau „real” generează pentru Tauri sentimente de valoare de sine care sunt greu de ignorat. Taurii vor asocia adesea ceea ce se află în fața lor cu ceea ce simt despre ei înșiși. Poate exista o nevoie profundă de a acumula bani și posesiuni.

Taurii de acest tip pot fi tot timpul preocupați de conturi pe termen fix, depozite la domiciliu și bani la îndemână. Banii și proprietatea de dragul siguranței sunt factori motivaționali cheie, mai degrabă decât farmecul exterior sau prestigiul pe care îl pot aduce posesiunile.

Ei au nevoie de bani în bancă și ar trebui să se asigure că nevoile de securitate sunt satisfăcute pentru a simți vreo liniște. Odată ce securitatea a fost stabilită, atunci împărțirea posesiunilor cu alții va menține deschis fluxul abundenței, permițându-le celor cu Soarele în Taur să obțină beneficii depline din ceea ce dețin.

Acesta este un semn de Pământ, conferind stabilitate, practicitate și soliditate structurii personalității. Taurii sunt cunoscuți pentru fiabilitate, loialitate și o abordare realistă a vieții.

Probleme cu schimbarea

Cât timp Soarele este în Taur, toate zodiile vor privi o problemă dintr-un punct de vedere pragmatic și, dacă nu se prezintă o soluție simplă, pot prefera să aștepte și să urmărească îmbunătățirea condițiilor – mai degrabă decât să riște adversitatea.

Din astfel de motive, ei pot fi, de asemenea, deosebit de încăpățânați și rezistenți la nou. Taurii tind să fie persoane iubitoare de pace, care ar prefera să pască pe câmpuri imaginare de confort luxuriant și mereu verde decât să se confrunte cu incertitudinea luptei sau cu prea multe schimbări.

Acest semn este de calitate fixă, ceea ce aduce capacitatea de a rezista, dar și tendința de a rezista. Taurul reprezintă principiile de continuitate, soliditate și formă. Taurii au tendința de a se agăța de ceea ce este confortabil și familiar pentru cât mai mult timp posibil.

În consecință, unii Taurieni se pot simți profund tulburați de schimbare. În repetate rânduri, ei vor alege confortul și siguranța în locul noului și necunoscutului. În timp, acest lucru poate deveni un dezavantaj distinct.

Taurii pot avea capul plecat, pășind fericiți pe același petec de pământ, și astfel să fie ignoranți la faptul că a venit o oportunitate de schimbare și deja au trecut mai departe.

Taurii pot deveni foarte neliniștiți atunci când simt că schimbarea este iminentă și pot reacționa „săpându-și în mod inconștient copitele” – devenind inerți pentru a evita schimbările nedorite. În acest caz, alte persoane tind să funcționeze ca niște catalizatori de care Taurii au nevoie, aducând schimbările necesare sub forma unor șocuri bruște care îi forțează pe Tauri să evolueze.

Partenerii oferă adesea impulsul necesar pentru a-i face pe Tauri să se pună în mișcare. Încăpățânarea și o anumită rigiditate în ceea ce privește luarea în considerare a altor puncte de vedere ar putea avea nevoie să fie eliberate.

Taurul are o reputație de leneș și există unii născuți în acest semn care își vor petrece cu plăcere întreaga zi în pat. În timp ce confortul și plăcerea sunt într-adevăr experiențe fizice care trebuie satisfăcute, excesul de confort și plăcere poate face dificilă menținerea motivației și a planului.

Creativitatea crește sub influența Taurului

O altă dimensiune importantă a acestui semn este afinitatea sa cu creativitatea, frumusețea și forma.

Atunci când ne aflăm în perioada cât timp Soarele e în Taur, vom avea avea deseori un simț pronunțat al esteticii. Multor zodii plăcându-le nimic mai mult decât să-și folosească cunoștințele practice pentru a da formă la ceva frumos.

Din acest motiv, mulți Taurieni afișează abilități creative puternice și se bucură să lucreze într-un ritm liniștit pentru a realiza ceva din resursele disponibile la îndemână. Fiind un semn de Pământ fix, creativitatea se poate transpune cu ușurință în grădinărit, prelucrarea lemnului, floristică sau lucrul cu piatra. Tot ceea ce este tactil, natural și frumos este o expresie naturală a Taurilor.

Nevoia de a genera siguranță materială poate fi la fel de ușor exprimată prin urmărirea a ceea ce aduce bucurie și confort prin intermediul bogăției nesfârșite a acestei lumi. O apreciere a frumuseții și a confortului poate fi exprimată în multe feluri, iar un mod puternic prin care Taureenii se pot conecta cu sentimentul de sine este să își ia timp pentru a crea ceva frumos care să fie și util

După cum am menționat, acesta este, de asemenea, un semn de mare senzualitate. Taurii au adesea un interes sănătos pentru mâncarea bună, vinul bun și așternuturile bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.