Solstițiul de iarnă 2021: ce va aduce pentru zodia ta

Solstițiul de iarnă 2021: ce va aduce pentru zodia ta

Se apropie cea mai lungă noapte din an, împreună cu tensiunea dintre Saturn și Uranus. Ești pregătit pentru marile schimbări pe care le va aduce acest lucru?

Când va avea loc Solstițiul de iarnă în 2021 și ce se întâmplă în această zi

Ce înseamnă Solstițiul de iarnă 2021 pentru zodia ta

♈ BERBEC

Solstițiul de iarnă va fi, în cele din urmă, un moment în care va trebui să vă reconsiderați abordarea tradițională și încăpățânată a situațiilor. Sunteți obișnuit să fiți liderul – cel care ia întotdeauna deciziile. Acum, este timpul să te gândești cât de mult ți-a mers asta până acum. Îi forțezi pe ceilalți cu modul tău de gândire? Vă epuizați? Acestea sunt întrebări pe care va trebui să ți le pui singur. Semnul tău ascendent te poate ajuta, de asemenea, să te înțelegi mai bine.

♉ TAUR

Uranus se află în curtea ta chiar acum, Taur, așa că acest solstițiu te va afecta foarte mult. În timp ce acest lucru poate fi puțin tulburător, soarele va fi de fapt într-o poziție foarte favorabilă în raport cu semnul tău. Deci, deși vor exista aspecte destabilizatoare, soarele îți va oferi, de asemenea, o oportunitate de a te recupera. Acceptați realitatea așa cum este, nu așa cum doriți să fie. Taurul este un semn constant în mod natural, așa că gândește-te: Cum pot fi constant în mijlocul schimbărilor?. Dacă o relație se destramă sau te poticnești puțin la serviciu, vei putea găsi un colac de salvare dacă îți pui mintea la contribuție. .

♊ GEMENI

Spre deosebire de zodia fixă de pământ Taur, Gemenii sunt un semn de aer mutabil care se simte mult mai confortabil cu schimbarea. Persoanele din acest semn vor simți cu adevărat sentimentul de libertate pe care îl aduce Uranus. Este un moment cu adevărat eliberator, pentru că au avut propriile lor tranzite dificile în ultimul an. Traducere: Acum este momentul să trăiești! Eliberați-vă și relaxați-vă. Viața ta arată diferit față de cum arăta în urmă cu un an, dar realizează că nu este un lucru rău.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♋ RAC

În această perioadă de schimbare, este de înțeles că Racul va dori să caute confort în oameni și lucruri familiare. Dar Ridout îi îndeamnă pe cei născuți sub acest semn să își deschidă mintea și să accepte că lucrurile bune pot veni din surse puțin probabile. Chiar dacă nu ai lucrurile și oamenii tăi în jurul tău într-un anumit moment, un străin îți va face o favoare. Îți vei da seama că ești în siguranță și protejat, indiferent unde te duci.

♌ LEU

Cuadratura Saturn-Uranus împinge toate semnele zodiacale să regândească modul în care își duc în mod normal viața. Carismatic și simpatic, un Leu are o energie care iese în evidență într-o mulțime. Dar, în timpul acestui solstițiu de iarnă, s-ar putea să fie pus într-o situație inconfortabilă. Întrebarea devine: Cum poți transforma o situație incomodă într-una care îți permite să strălucești? Poate că ești obișnuită să fii clovnul clasei, dar ți se cere să iei un rol mai serios într-un proiect. Gândiți-vă cum să vă ridicați la înălțimea situației și să vă depășiți temerile.

♍ FECIOARĂ

Solstițiul de iarnă are întotdeauna o energie bună pentru Fecioară. De data aceasta, vei avea parte de o doză dublă de noroc, deoarece soarele se află într-o poziție favorabilă pentru tine. Fă lucrurile așa cum ți-ar plăcea. Fă-ți auzită vocea. Dacă te-ai gândit să ceri o mărire de salariu, fă-o! Dacă ați fost prea emoționat să vă invitați în oraș iubita, acum este momentul. Uranus îți poate aduce câteva surprize plăcute, iar culoarea de putere a zodiei tale te poate ajuta să te pui în starea de spirit potrivită.

♎ BALANȚĂ

Ca și în cazul Berbecului, Soarele va fi, de asemenea, în cuadratură cu Balanța în timpul solstițiului de iarnă din 2021. Asta poate provoca tensiuni și provocări. Balanța asigură echilibrul în zodiac. Rămâi fidelă acestei naturi interioare și rezistă furtunii cu grație. Nu lăsați emoțiile extreme ale altora să vă abată de la curs. Balanța, FYI, se întâmplă, de asemenea, să fie unul dintre cele mai politicoase semne zodiacale.

♏ SCORPION

Oamenii sau lucrurile care au jucat de obicei un rol important în viața ta s-ar putea să nu mai fie pentru mult timp, Scorpionule. Cu toate acestea, în timp ce un alt semn ar putea fi deranjat de acest tip de schimbare, ție ți s-ar putea părea de fapt o ușurare. Acest lucru se poate simți ca un moment de întoarcere acasă la tine însuți. Dacă o prietenie se strică sau o afacere secundară cade, s-ar putea foarte bine să descoperi că îți este mai bine fără ea. Pierderea unui lucru vă poate deschide calea către o oportunitate mai bună și vă poate lăsa să vă simțiți mai conectați cu voi înșivă decât erați înainte. Dacă munca este problema, asigură-te că știi care sunt principalele puncte forte ale semnului tău în carieră.

♐ SĂGETĂTOR

Pentru Săgetător, solstițiul de iarnă va fi un moment de acțiune decisivă. Dacă îți dorești sau îți dorești ceva de ceva timp, așteptarea a luat sfârșit. Acum este momentul în care pot face pentru ei înșiși lucruri pe care alții nu le-au făcut. Nu stați și nu așteptați ca altcineva să vă dea ceea ce vă doriți. Dacă ai încercat să programezi o excursie de weekend, dar prietenii tăi continuă să te lase baltă, fă-o chiar tu. Dacă crezi că meriți o promovare, vorbește cu șeful tău pentru a-ți da mai multe responsabilități la serviciu.

♑ CAPRICORN

Vedeți speranță în orice loc în care v-ați concentrat pe problemă mai degrabă decât pe soluție. Practic, ceea ce trebuie să se schimbe pentru tine, Capricorn, este perspectiva ta. Este posibil să fi avut câteva hopuri pe drum, dar este timpul să nu te mai bosumfli. Când va trece solstițiul de iarnă, mai multă lumină va începe să umple fiecare zi. Perspectiva ta ar trebui, de asemenea, să se înveselească. Să fii pozitiv nu este întotdeauna ușor, dar este timpul pentru o abordare de tip pahar pe jumătate plin. Amplasați-vă, faceți bilanțul a ceea ce este important și fiți recunoscători pentru ceea ce aveți. Fiți forța pozitivă pe care doriți să o vedeți în viața dumneavoastră.

♒ VĂRSĂTOR

În calitate de inovator al zodiacului, Vărsătorul este echipat în mod unic pentru a face față acestei împingeri și tragere între austerul Saturn și rebelul Uranus. Dă-ți seama ce instituții din viața ta funcționează pentru tine și care nu, și hotărăște-te să construiești o nouă cale de urmat. De exemplu, dacă faci parte dintr-o organizație locală în al cărei mesaj crezi, dar nu-ți place cum este condusă, depinde de tine să introduci schimbările necesare.

♓ PEȘTI

Se pregătesc pentru un mare aflux de energie în 2022. În noul an, Jupiter și Neptun se vor afla amândoi în Pești, introducând o eră a extremelor. Va fi o perioadă foarte transformatoare. Totuși, dacă va sfârși prin a fi pozitiv sau negativ, va depinde de alegerile pe care le veți face, spune Ridout: Pentru Pești, aceasta este o perioadă de pregătire, de deschidere către noi posibilități și de a nu se înrădăcina prea mult în viciile vechi sau în tiparele vechi. Ar trebui să se pregătească cu ochii limpezi pentru ceea ce își doresc de fapt. Începeți să vă gândiți la marile întrebări, cum ar fi ce este cu adevărat important pentru voi, care sunt obiectivele voastre și unde vreți să fiți în următorii câțiva ani. De asemenea, poate doriți să căutați un nou hobby care să vi se potrivească perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.