Spune-mi în ce lună te-ai născut să-ți spun cine ești

Îți propun un joc interesant. Luna în care te-ai născut spune mai multe despre tine decât crezi tu. La fel ca și zodiile, luna în care te-ai născut ascunde extrem de multe trăsături definitorii ale caracterului tău. Astrologii susțin că momentul în care ai venit pe lume nu este deloc întâmplător. Așadar, alege luna în care te-ai născut și vezi ce spune asta despre tine.

1. Ianuarie

Eleganța și rafinamentul te caracterizează. Până și ținutele sport, pentru tine reprezintă o oportunitate de a-ți pune în evidență stilul. Ești o persoană sensibilă, dar cu picioarele pe pământ.

2. Februarie

Oamenii din jurul tău te invidiază pentru ambiția de care dai dovadă. Ești o persoană muncitoare. Uneori vrei să pari mai puternică decât ești, însă nu uita că ești om. Ai voie să ai și tu sentimente.

3. Martie

Mereu cu zâmbetul pe buze. Prietenii tăi sunt norocoși să aibă o persoană ca tine aproape de ei. Loialitatea de care dai dovadă te va ajuta mereu să rămâi în sufletul celor care te întâlnesc.

4. Aprilie

Ești o persoană plină de umor. Încăpățânarea ta îi face, uneori, pe cei din jur să plece. Dar nu te panica. Nu vor renunța la tine pentru că le ești foarte simpatică.


5. Mai

Iubești atenția. Ai face orice să fii în centrul atenției, însă uneori este suficient doar să apari acolo. Carisma ta te ajută pe toate planuri, iar tu profiți din plin de asta.

6. Iunie

Foarte îndrăzneață. Un proverb vechi spune: ”Esențele tari se țin în sticluțe mici”. Chiar dacă nu ești scundă, putem interpreta acest proverb prin felul în care te percep ceilalți. Chiar dacă de multe ori dai greș, iar ceilalți te cred naivă, dacă tu ”coci” o idee, să fie sigură toată lumea că vei da lovitura.

7. Iulie
Dacă cineva are nevoie să vorbească despre un lucru top secret, tu ești persoana potrivită. Te pricepi mai bine ca oricine la păstrat secrete. Ești o fire prietenoasă. De multe ori, flirtul pentru tine e doar o joacă.

8. August

Își asumi riscuri și nu regreți nimic. Mai degrabă îți pare rău pentru ceva ce ai făcut decât de ceva ce nu ai făcut. Însă ești o persoană cam… leneșă. Nu-i nimic. Cu multă voiță, vei reuși să nu mai fii chir atât de leneșă.

9. Septebrie

Ești cea mai curajoasă. Cele născute în această lună au o minte ascuțită. Sunt ființe puternice care indiferent de câte ori viața le-ar pune piedică, mereu se ridică și o iau de la capăt cu zâmbetul pe buze.

10. Octombrie

Oups! Minciuna are picioare scurte și tu știi asta cel mai bine. De fapt, minciuna ta nu este chiar minciună. Este… exagerarea adevărului, corect?

11. Noiembrie

Ești visătoare. Nu e nimic rău în asta, însă uneori ai tendința să exagerezi un pic. Cei din jur aua grijă să te readucă mereu cu piciorele pe pământ.

12. Decembrie

Această lună indică fără doar și poate că ești persoana care ar putea să ia premiul NOBEL pentru pace. Chiar dacă ești foarte comperitoare, niciodată nu vei juca murdar doar ca să câștigi.

Citește și: Cum îți merge în 2020. Cele mai norocoase zodii în anul care vine! La ce trebuie să te aștepți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.