Știi care e FAKE și care e ORIGINAL? Testul cu care poți să-i prinzi pe șmecherii veniți din străinătate cu haine de „firmă”

În căutarea atenției clienților, vânzătorii de produse mass market copiază din ce în ce mai bine model celebre ale caselor de modă bine cunoscute. Uneori, fake-urile sunt atât de asemănătoare încât e destul de greu să îți dai seama care e produsul orginal.

Trebuie să știi de la bun început că nu e o rușine să nu porți haine de firmă. Acestea sunt de foarte multe ori extrem de scumpe. Deși de multe ori nu se justifică prețul, unele firme își merită fiecare bănuț pentru calitatea materialelor folosite. Fiecare se îmbracă după cum vrea și fără a se falimenta. Important e să te simți bine în hainele tale și să nu încerci să pari ceea ce nu ești.

Ești pregătit să faci un test care să-ți testeze ochiul de expert? În pozele de mai jos găsești produse fake și produse originale aranjate aleatoriu. Concentrează-te să alegi modelul care ți se pare original, apoi verifică la sfârșitul articolului dacă ai avut dreptat.

1. Eșarfă Burberry: Unde e produsul original? În poza de sus sau în cea de jos?

2-13-477x600-2904496

 

2. Ceasurile Cartier – Unde e produsul original? În poza din stânga sau din dreapta?

3-13-600x557-9990283

FOLLOW ME

 

3. Parfumul Chanel Allure Sensuelle – Unde e produsul original? În poza de sus sau în cea de jos?

4-10-477x600-2680834

4.  Tricou Polo Lacoste – Unde e produsul original? În poza de sus sau în cea de jos?

5-10-477x600-8659620

5. Adidași Nike Air Max – Unde e produsul original? În poza de sus sau în cea

6-11-477x600-6471831

6. Centura Fendi – Unde e produsul original? În poza de sus sau în cea

7-11-477x600-6518400

7.  Geantă Dolce & Gabbana – Unde e produsul original? În poza de sus sau în cea 8-9-477x600-1605098

 

Cum îți dai seama dacă o geantă e originală sau contrafăcută:

1. Atenție la cusături și detalii – Fiecare element produs de o marcă de renume la nivel mondial este foarte atent verificat înainte de eliberarea sa. Toate cusăturile ar trebui să fie perfecte  și nu trebuie să existe fire libere sau alte defecte vizibile sau imperfecțiuni. Toate genți de de designer originale sunt realizate manual, astfel încât, dacă vânzătorii încerca să te convingi că este doar un defect de fabricație, nu asculta poveștile lor.

2. Închizători, nasturi și fermoare – Acordă o atenție deosebită lucrurilor mici, cum ar fi clemele de metal, nasturi, fermoarle și încuietoarele. Calitatea lor ar trebui să fie perfectă, și au un număr sau un nume  imprimat pe ele, care este un alt semn de calitate și autenticitate. De exemplu, fiecare geanta Hermes are logo-ul ștampila „Hermes Paris  făcut în Franța” și o altă ștampilă pe partea din spate a clapetei indicând anul și materialul utilizat.

3. Împachetare – Gențiile autentice au întotdeauna ambalaje scumpe, de multe ori fabricate din materiale de înaltă calitate.

Răspunsuri

1. Poza de jos

2. Poza din dreapta

3. Poza de jos

4. Poza de jos

5. Poza de sus

6. Poza de sus

7. Poza de sus

 

 

0 comentarii pe “Știi care e FAKE și care e ORIGINAL? Testul cu care poți să-i prinzi pe șmecherii veniți din străinătate cu haine de „firmă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.