Știți ce să facem dimineața pentru a slăbi?

Gândiți-vă puțin la primul lucru pe care îl faceți dimineața. Instinctiv, vă îndreptați spre ferestre, le deschideți larg și inspirați aerul proaspăt din zorii zilei. Lumina palidă își face loc ușor, ușor, în cameră și vă simțiți pregătite pentru o nouă zi.

Ce ați spune ca, în minutele următoare, să ieșiți afară pentru o plimbare rapidă înainte de a vă pregăti de muncă? Într-adevăr, s-ar suprapune cu ritualul cafelei proaspăt făcute la ibric. Dar dacă v-ați trezi un pic mai devreme?

Această mică schimbare v-ar aduce beneficii nebănuite. Recent am aflat că nu doar jogging-ul la prima oră a dimineții ne ajută să fim în formă sau chiar să slăbim, ci și expunerea la lumina naturală.

Soarele joacă un rol esențial în reglarea metabolismului așa cum nivelul de lumină pe care îl percepem poate duce la o stare de somnolență sau la una de veghe.

sport2 sport1 sport

Studiile au confirmat ipoteza – există o corelație între expunerea la soarele dimineții și indicele de masă corporală.

Specialiștii spun că nu ar trebui să ne așteptăm la o scădere în greutate semnificativă doar stând la soare, însă nu strică să încercăm. Până la urmă, organismul depinde de cantitatea de lumină naturală primită – așa ne încărcăm bateriile cu vitamina D.

FOLLOW ME

Ce spuneți – punem alarma să sune cu 10 minute mai înainte?

6 comentarii pe “Știți ce să facem dimineața pentru a slăbi?

  1. Iordan Daniela-Lacramioara says:

    Buna.Un mini articol interesant.Este o idee minunata si nu avem nimic de pierdut daca incercam.Eu iubesc soarele si primele ore ale diminetii asa ca voi incerca cu siguranta.O zi minunata si spor la treaba!

  2. Iordan Daniela-Lacramioara says:

    Buna.Un mini articol interesant.Este o idee minunata si nu avem nimic de pierdut daca incercam.Eu iubesc soarele si primele ore ale diminetii asa ca voi incerca cu siguranta.O zi minunata si spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.