Superluna în Scorpion de pe 27 aprilie este o ocazie incredibilă de vindeca rănile trecutului. Ce se întâmplă cu zodiile

Superluna în Scorpion de pe 26 aprilie este o ocazie incredibilă de vindeca rănile trecutului. Ce se întâmplă cu zodiile

O superlună, o Lună Plină în Scorpion, va veni pe 26 aprilie și va avea un impact puternic! Această Lună Plină care încarcă intuiția ar putea să ne pună pe toți pe gânduri pe măsură ce abordăm subiecte legate de limitele noastre, intimitate și securitate. Mai presus de toate, această lună ne va provoca să ne eliberăm de frică, control, obsesie și traume pentru a ne transforma.

Există un motiv pentru care lunile pline sunt un moment de eliberare. Din punct de vedere astronomic, atunci când luna și soarele sunt exact opuse una față de cealaltă, strălucirea lunii este cea mai vizibilă, luminând pământul la potențial maxim. La fel cum lumina lunii luminează fizic lumea, astrologii metafizici văd în lunile pline un moment de iluminare și revelație. Odată ce lucrurile sunt scoase la lumină în timpul unei luni pline, nu le mai poți dezvălui. Tot ceea ce rămâne este să te ocupi de ele, să te vindeci și să treci mai departe de ceea ce nu îți mai servește.

Luna plină ne va da puterea de a face exact asta! Energia Scorpionului se referă la obținerea securității emoționale, în timp ce energia Taurului se referă la securitatea fizică și necesită săpături adânci. Această Lună Plină în Scorpion iluminează acest lucru, deoarece Luna – care ne guvernează sentimentele și emoțiile – evidențiază nevoia noastră de securitate emoțională, iar Soarele – care ne guvernează identitatea și ego-ul – evidențiază nevoia noastră de securitate fizică.

Maximizați și mai mult energia acestei Luni pline, săpând adânc în umbrele voastre și îmbrățișând tot ce este în voi – chiar și părțile din voi înșivă pe care le judecați sau le condamnați. Trimiteți acelor părți din voi înșivă iubire și susținere, deschizând calea către acceptarea totală de sine. Jurnalul despre aceste părți din tine însuți ar putea aduce o vindecare puternică chiar acum.

Acest lucru este deosebit de important pentru Taur, Leu și Vărsător. Citiți mai departe pentru a vedea cum va fi afectat fiecare semn atunci când are loc Luna Plină în Scorpion.

Superluna în Scorpion – ce se întâmplă cu zodiile din 27 aprilie

♈ BERBEC

Se pare că trebuie să renunți la dorința de a te opune, Berbec! Cu cât păstrezi mai multe secrete față de ceilalți, cu atât este mai greu pentru cei care țin la tine să se manifeste în modul în care ai nevoie de ei. Permite acestei Luni pline să fie eliberarea emoțională de care ai avut nevoie și încredințează-te unui prieten de încredere.

FOLLOW ME

♉ TAUR

Ești chemat să renunți la relațiile din trecut pentru care încă mai ai sentimente reprimate. Este posibil să experimentezi o supărare în ceea ce privește o persoană de care ai fost cândva apropiat. Fii deschis și spune-le ce simți. Dacă ei nu pot aprecia vulnerabilitatea ta, atunci este semnul tău să renunți.

♊ GEMENI

Luna Plină îți cere să fii realist în ceea ce privește obiceiurile tale zilnice. Fii brutal de sincer cu tine însuți. În unele privințe, s-ar putea să trăiești un pic de viață dublă, dorind să ai și prăjitura și să o mănânci. Într-o lume perfectă, ați putea să le faceți pe amândouă, dar în lumea reală, acest lucru s-ar putea să nu fie posibil. Recunoaște ce nu funcționează și renunță la asta, iubito.

♋ RAC

Gata cu păstrarea geniului tău pentru tine! Această Lună Plină în Scorpion îți oferă profunzimea și combustibilul emoțional necesar pentru a te exprima. Dacă ai o idee, scrie-o. Nu vă fie frică de încercări și erori. Fii vulnerabil și privește cum plouă cu binecuvântări.

♌ LEU

Există un bagaj care s-a acumulat în casa ta. Ești pregătit să renunți la el? În cel mai bun caz, s-ar putea să fie nevoie doar să mergi la o organizație de caritate și să faci o donație; în cel mai rău caz, ar putea fi nevoie să te gândești să te ridici și să pleci. În cele din urmă, această Lună Plină vă va ajuta să recunoașteți ceea ce trebuie să plece.

♍ FECIOARA

Nu există nici o reținere a limbii după Luna Plină din Scorpion. Ești genul de persoană care are tendința de a păstra gândurile în cap, nedorind să anunțe pe toată lumea despre plenitudinea planurilor tale. În timp ce vrei să-i ajuți pe alții, uneori constați că ești nedrept cu tine însuți. Vorbește în timpul acestei Luni pline. Va face diferența.

♎ BALANȚĂ

Luna Plină în Scorpion poate fi o reglare de conturi uimitoare, dacă o lași. Ești chemat să îți reexaminezi unele dintre valorile tale, ceea ce include și obiectele tale de valoare. Fă-ți timp să te gândești la ceea ce stârnește bucurie și la ceea ce nu o face. Vă agățați de obiecte, idei sau persoane care vă sunt dăunătoare? Permiteți sentimentelor dvs. să iasă la suprafață în loc să le lăsați să treacă în derivă.

♏ SCORPION

E timpul să te mobilizezi! Îți dai jos pielea veche pentru a face loc la ceva nou. Acesta este un moment minunat pentru a te tunde sau pentru o schimbare de look. Intră în spiritul eliberării a ceea ce te împiedică să te exprimi pe deplin. Dacă există o voce intuitivă care îți indică exact ceea ce trebuie eliminat, de ce să nu o asculți?

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

Săgetător, este timpul să îți ții jurnalul de vise alături. Scoate cărțile de tarot sau programează o lectură cu astrologul tău. Universul este pe punctul de a expune secrete pe care s-ar putea să ți le dorești deja. Dacă ai o bănuială că ceva nu este în regulă, cel mai bine este să o onorezi.

♑ CAPRICORN

Este timpul să îți croiești drum în comunitatea ta, Capricorn. Permite-ți să ieși din zona ta de confort și să vorbești. Acest lucru ar putea părea ciudat, dar există atât de multe vise care se împlinesc atunci când te lași văzut.

♒ VĂRSĂTOR

♓ PEȘTI

Ai în minte atâtea idei! Ar fi o risipă de cunoștințe să nu le împărtășești cu ceilalți. Începeți să creați și postați-le pe internet. Cunoștințele pe care le ai pot schimba lumea. Du-te și fă-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.