Te aștept la al doilea eveniment dedicat super mamelor: „Mama pune sarea în bucate”

 

VREAU SA PARTICIP ! 

[contact-form to=’team@elacraciun.ro’ subject=’INSCRIERE SUPER MAME’] [contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/] [contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/] [contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/] [/contact-form]

 


Este timpul pentru o nouă aventură a super mamelor! Pe 8 aprilie, la ora 11.00, vă aștept la un nou eveniment dedicat vouă, mamelor care vă pregătiți să fiți super bucătărese de Paști. Campania „Super mame cu super puteri” va avea cel de-al doilea eveniment în aceeași locație cu care v-am obișnuit: Centrul Comercial Auchan Titan (intrarea principală, vis-a-vis de Meli Melo)!

Ne-am propus să descoperim împreună cea de-a doua super putere: Mama pune sarea în bucate împreună cu invitații mei, dr. Ruxandra Pleșea, medic nutriționist, Giulia, un artist care îmbină cu succes viața de famile cu muzica și Patricia Iordache, talentata semifinalistă a concursului Master Chef.

Alături de ele vom învăța cum să gătim masa de Paști în stilul nostru. Vom testa rețete rapide și sănătoase pentru ca bucuria statului în familie să nu se transforme într-o catastrofă calorică.

Medicul nutriționist Ruxandra Pleșea va fi prezentă pentru a ne spune cum să combinăm ingredientele și felurile de mâncare pentru a nu face excese majore pe care, cu siguranță, le vom regreta când ne vom întoarce din mini-vacanța de Paști.

Giulia ne va povesti experiențele ei de mamă și cum reușește să găsească scurtături delicioase spre inima celor mici.
Patricia Iordache ne va găti pe plită pentru a ne demonstra că o masa copioasă nu necesită ore în șir de stat în fața cuptorului.

Eu am să vin pregătită cu o listă care conține rețetele mele preferate pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi. Vă aștept și pe voi cu idei, experiențe și rețete care să ajute super mamele din comunitatea noastră să treacă victorioase peste sărbători.

Vă aștept pe 8 aprilie, ora 11.00, în  Centrul Comercial Auchan Titan, să descoperim împreună cum să gătim repede, sănătos și gustos. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de înscriere!


Sponsorii și partenerii noștri vor fi, ca de obicei, prezenți la eveniment. Desertul este asigurat de Cofetaria Ana Beller, iar surprizele de final sunt oferite de magazinele de jucarii Maxi Toys. Evenimentul este susținut de Revista Femeia, www.mami.ro și www.parinti.com, Radio Smart FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.