Ten tânăr şi curat: secrete de pe sticlă! ;)

De curând am fost sunată de o fostă colegă din școala generală să îmi spună că de mult timp urmărește posturile de pe blog și că îi place cum ies în fotografii.
M-a rugat să îi spun care este secretul meu pentru tenul curat și „tânăr” pe care îl afișez atât la tv, dar și în viața reală.
img_1201-9140509
Pff, fie vorba între noi, nu știu ce m-a încânt mai mult: că îmi citește blogul sau că mi-a cerut să îi spun „secretul” meu. 😀
Rețeta mea este una extrem de simplă, ieftină, rapidă, dar cu efecte pe termen lung.
Eu am ales creme grase pentru că tenul meu e normal, dar din cauza frigului are tendințe de uscare. Iarna, pielea devine mult mai sensibilă, vântul care bate lovește tenul și îl înăsprește, apoi frigul nu face altceva decât să „zgârie” țesutul.
Alt „secret” al tenului mei este o crema din ingrediente naturale, pe care am descoperit-o in Statele Unite: 45 de grame de poţiune magică. O folosesc ca protecție contra vântului, frigului şi toxinelor, dar și ca bază de machiaj.
Regula de aur: nu adorm niciodată machiată. Cum spuneam și într-un interviu, am două moduri de demachiere, după filmări îmi „raschetez” tenul, iar după o zi obișnuită, în care nu mi-am încărcat fața cu anticearcăn, fond de ten sau pudră folosesc șervețele demachiante, apa micelară şi un fel de săpun-soluţie pentru ten sensibil. Abia apoi aplic crema de noapte.
img_1196-6092289
Alt pas important pe care nu trebuie să îl săriți dacă vreți un ten perfect este să aplicația un scrub 100% natural. O dată pe săptămână, încerc să îmi curăț tenul cu zaț de cafea sau cu tărâțe de grâu. Uneori folosesc și mălai de porumb. Apoi mă spăl cu soluția de care vă spuneam mai devreme și aplic ulei de migdale, este absolut senzațional!
După cum v-am obișnuit, recomand măștile naturale preparate în casă, din ingrediente 100% naturale. Recunosc, nu reușesc să fac asta atât de des pe cât mi-aş dori, dar când le aplic, rezultatele sunt vizibile și de durată. Tenul meu devine mai rezistent și mai sănătos.
Sunt convinsă că și voi aveți secretele voastre de îngrijire a tenului în acest sezon, de aceea vă aștept să le împărtășiți cu mine, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.