TEST DE PERSONALITATE: Alege o CANĂ și află ce tip de PERSOANĂ ești

Alegerile tale, ce îți place și ce nu-ți place, preferințele tale – toate sunt influențate de personalitatea ta. Iată un test care îți va arăta ce spun despre tine alegerea cănii din care ai prefera să îți vei cafeaua:

1. Prima cană

Ești o persoană generoasă și extrovertită. Ai o fire prietenoasă și te poți integra cu ușurință în diverse grupuri de oameni, deoarece ai un talent natural la a te înțelege cu aproape toată lumea. Ai o energie pozitivă și cauți aspectele pozitive ale fiecărei persoane pe care o întâlnești. Îți plac animalele de companie, filmele și conversațiile bune.

2. A doua cană

Ești genul de persoană pentru care contează calitatea, nu cantitatea. Abordarea ta meticuloasă te face să fii perfecționistă. Ești o persoană orientate spre rutină, care nu suportă să îi fie date planurile peste cap. Ești încrezătoare în felul în care arăți, dar stima ta de sine este fluctuantă. Uneori crezi că ești o persoană glorioasă, alteori te îneci în auto-critică și vinovăție. Asta se întâmplă fiindcă ești inteligentă și foarte critică atunci când vine vorba de tine. De multe ori ai încredere în cine nu trebuie, deci trebuie să ai grijă.

3. A treia cană

FOLLOW ME

Ești persoana care plănuiește toate mesele oficiale și toate vacanțele. Asta pentru că ești o fire empatică și îți place să îi ajuți pe alții. Acasă ești o persoană mai diferită, iar această contradicție în personalitatea ta îți poate provoca nervi și stres. Trebuie să găsești un echilibru potrivit în viață.

4. A patra cană

Ești o persoană care e mereu pe fugă. Mereu întârzii undeva sau nu ai timp. Viața ta e mai degrabă o cursă, și nu prea are nimic din liniștea la care visăm cu toții. Acest obicei de a fi mereu pe fugă poate să se diminueze dacă îți dai seama ce vrei cu adevărat în viață. Dacă nu vrei să alergi și să te agiți ca o găină decapitate, ia o pauză și relaxează-te. Apreciază lucrurile bune pe care le-ai făcut în viață și renunță la negativism. Încetinește-ți viața și observă mai mult.

5. A cincea cană

Ești atentă și ai o inimă bună. Ai nevoie de oameni care să îți acorde afecțiune. Scopul tău în viață e să fii de folos celorlalți. Singura problemă e că nu știi exact ce contează pentru tine și ce te face fericită.

6. Cana a șasea

Ești foarte muncitoare și adesea îți suprimi sentimentele, deoarece ești prea ocupată la serviciu. Crezi că nu poți face diferența pe lume, deoarece ești doar un om printre atâția. Tinzi să te scufunzi în tristețea ta, pe care oamenii o pot simți atunci când sunt în preajma ta. Ține cont de faptul că tristețea nu e singura emoție pe care o poți simți și că nu-ți face bine.

7. A șaptea cană

Îți place să lenevești. Te distrezi cel mai bine stând la plajă. Ceea ce îți lipsește este ambiția. Îți place să duci o viață bună, dar nu ești pregătită să muncești pentru ea.

Citește și: TEST DE PERSONALITATE: Ce spune despre tine FORMA UNGHIILOR

Fiecare persoană are o anumită formă a unghiilor – unii le au largi și pătrate, iar alții foarte înguste și mici. Complet diferite. Probabil nu ai știut însă că forma naturală a unghiilor poate spune foarte multe despre tine, la fel ca și amprentele digitale. Iată mai multe informații:

1. Unghii lungi, late și pătrate

Ești o persoană calmă, pragmatică, echilibrată, independentă și ai o minte deschisă. Oamenii se pot baza pe tine mereu. Îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale și îți respecți cuvântul. Ești un lider înnăscut.

2. Unghii foarte mici, pătrate

Ești o persoană spiritual, flexibilă, cu o gândire rapidă și plină de resurse. Ai însă un temperament iute și tinzi să fii o persoană agresivă și geloasă.

 

Află mai jos și ce CULOARE DE OJĂ ȚI SE POTRIVEȘTE ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

3. Unghii lungi și înguste

Ești o persoană egoistă și calculată, ducând o viață după principii mercantile. Îți place luxul și ai nevoie de atenție specială.

4. Unghii scurte

Ești o persoană iute, nerăbdătoare, dar incredibil de inteligentă. Ești perfecționistă – cu cât ai unghiile mai scurte, cu atât ceri mai mult de la tine și de la ceilalți.

5. Unghii în formă de migdală

Ești o persoană blândă, delicate, romantică și sensibilă și ai un mod idealist de a vedea lumea. Iubești să fii utilă altora. Ești emotivă și vulnerabilă și ești ușor de jignit.

6. Unghii triunghiulare

Ești o persoană creative și cu o dispoziție mereu schimbătoare. Ești mereu încordată și predispusă frecvent la nevroză. Vrei să obții faimă și recunoaștere și nu îți place să pierzi.

Indiferent de forma lor, e important să ai niște unghii frumoase și sănătoase. Iată câteva sfaturi pentru a obține acest lucru, fără să trebuiască să mergi la salon sau să dai o mulțime de bani pe produse cu chimice:

1. Hidratează-te

Atunci când îți dai cu cremă sau ulei pe mâini, asigură-te că aceasta ajunge și pe cuticule și pe unghii. Spălarea regulată pe mâini și folosirea dezinfectantului îți pot usca pielea și unghiile foarte repede, așa că încearcă să îți hidratezi mâinile după fiecare spălare, dacă e posibil. Uleiul de cocos este excelent.

2. Îngrijește-ți cuticulele

Evită să-ți tai cuticulele atunci când îți faci manichiura. Cuticulele sunt o barieră pentru bacterii, iar tăierea lor poate duce la infecții dureroase. Poți să le hidratezi și să le împingi înapoi și să tai numai bucățile de piele moartă.

3. Evită să folosești oja dură

Oja de unghii conține, de cele mai multe ori, o mulțime de chimicale. Caută una pe bază de apă – nu va ține la fel de mult, dar e cea mai sigură alternative.

4. Alege o acetonă bună

Poți găsi aproape peste tot dizolvant de unghii fără acetone – aceste nu îți vor răni atât de tare unghiile.

5. Fă-ți un tratament natural de întărire a unghiilor
Amestecă 2 lingurițe de ulei de ricin și 1 linguriță de ulei de germeni de grâu. Păstrează amestecul într-o sticlă închisă. Freacă puțin e unghii, lasă 3-5 minute și apoi șterge-te.

Citește și: Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie

De câte ori nu te-ai pomenit la salon uitându-te la peretele cu ojă și gândindu-te ce ar trebui să alegi? Alegerea e una destul de importantă, la fel ca alegerea nuanței rujului. Conform unui expert în astrologie și culoare, Rose Theodora, suntem atrași de anumite culori în funcție de zodia sub care ne-am născut. Iată mai multe detalii:

1. Berbec


În această perioadă trebuie să te concentrezi la tine, din punct de vedere fizic și mental. Dacă te simți frumoasă, așa vei și arăta. Un alt lucru de care ai nevoie este încrederea. Gândește-te la orice te face să te simți cel mai bine. În ceea ce privește nuanța unghiilor, alege un roz agil și feminin.

2. Taur


În această perioadă trebuie să devii independentă din punct de vedere financiar și să ai singură grijă de tine. Alege un verde de mare pe unghii, liniștitor și flexibil.

3. Gemeni


Ai grijă de tine în această perioadă. Relațiile ar putea fi mai dificile. Alege pentru unghii o nuanță de albastru, pentru că e liniștitor și îți oferă sprijin.

4. Rac


În această perioadă, Racii vor avea parte de romantism. Atunci când apar oportunități, fii spontană. Îmbrățișează-ți latura copilăroasă și distrează-te. Pentru unghii, alege un galben energizant.

5. Leu


E timpul să îți scoți talentele la iveală sau să îți găsești o pasiune constructivă. Țintește sus, orice ar spune familia sau prietenii. Poartă pe unghii o culoare neutră și calmă, precum bejul.

6. Fecioară


Începe să-ți perfecționezi comunicarea. S-ar putea să te angajezi sau să ai oameni care să lucreze pentru tine. Poartă o ojă roșie și fii încrezătoare, ca o șefă.

7. Balanță


S-ar putea să te simți puțin neînțeleasă acum, dar asta e în regulă, va trece. Concentrează-te la oamenii care te înțeleg, cărora le pasă și sunt dispuși să te ajute. Alege o ojă mov, care pare vulnerabilă și sexy.

8. Scorpion


Scorpionii vor ajunge pe noi culmi în această perioadă. Lucrezi încă la câteva lucruri, dar majoritatea se aranjează. Rămâi optimist și canalizează-ți toată energia pentru a obține ce vrei. Pentru unghii, alege un portocaliu creative și entuziast.

9. Săgetător


Tema acestei perioade este metafizica. Te iei foarte în serios și ești la o răscruce. Concentrează-te mai mult pe ce simți și nu fi foarte dură cu tine. Oamenii te plac chiar și atunci când tu nu te placi. Dacă porți o ojă verde te vei mai înveseli.

10. Capricorn


Socializarea devine punctul tău forte în această perioadă. Se apropie niște schimbări importante, iar tu simți asta. Pentru unghii, alege o nuanță de albastru denim.

11. Vărsător


Trebuie să-ți găsești scopul, indiferent ce vârstă ai. Cel mai bine e s-o iei încetișor. Poartă o nuanță neon care te va face să te simți iar tu însăți.

12. Pești


Explorează-ți părțile mai puțin cunoscute. Încearcă să te cunoști și să îți accepți toate părțile componente. Alege ojă de nuanță coral – îți va plăcea la nebunie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.