TEST de personalitate: primul lucru pe care îl vezi dezvăluie totul despre CARACTERUL tău

Testele bazate pe iluzii optice înșelătoare sunt extrem de populare în aceste zile. Utilizatorii de Internet le apreciază, iar psihologii le folosesc înmunca lor. E foarte important să fii atent/ă la prima imagine pe care o vezi, pentru că după aceea vei observa cu siguranță și altceva. Încearcă și tu testul de mai jos, dar nu lua rezultatul foarte în serios – nu îți va face un profil psihologic complet, ci îți va oferi doar câteva informații despre personalitatea ta:

1-5-600x600-5596320

 

2-6-600x600-2926237

3-5-600x380-8347742

4-6-600x545-8571498

5-5-600x315-1569452
1. Un leu – cel mai probabil ajungi mereu la rădăcina lucrurilor și nu ți-e teamă să-ți înfrunți cele mai puternice temeri. Ești o persoană foarte curajoasă.

O pasăre exotică – Poate că uneori ești puțin aiurit/ă și, în unele situații, chiar iresponsabil/ă. Ai însă o personalitate creativă și dorința de a schimba lumea în bine.

2. O rață – viața ta constă în impulsuri emoționale. Ai schimbări rapide de dispoziție și tinzi să iei decizii fără să te gândești prea mult înainte.

Un iepure – îți place să iei în considerare toate consecințele acțiunilor tale. Logica te ghidează de obicei în viață, deși asta nu înseamnă neapărat că ești o persoană rece și insensibilă.

3. Doi crocodili – e foarte probabil să încerci să deții controlul în orice situație. Totuși, nu ești un tiran brutal, ci un manager, un șef sau un conducător atent.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

O pasăre – ai propriile opinii, dar încerci să faci compromisuri cât mai des. Ești o persoană sinceră și sociabilă.

4. Botul unui câine

E foarte probabil să fi privit această fotografie în modul obișnuit – de la stâna la dreapta. Asta nu înseamnă că ești o persoană obișnuită, ci evidențiază modul tău logic de gândire și tendința ta naaturală spre analiza consistentă a realității. Probabil că ai reușit să vezi cea de-a doua imagine când ai ajuns în partea dreaptă.

Coada și piciorul unui câine – dacă ai analizat această imagine de la dreapta la stânga sau dacă i-ai observat imediat ambiguitatea, probabil că iei decizii originale. Asta nu înseamnă că nu poți folosi gândirea logică – doar că îți place să aplici o abordare mai creativă atunci când încerci să rezolvi o problemă.

5. Un cuplu care se sărută – dacă vezi un cuplu care se sărută în oricare dintre aceste imagini (așa cum văd majoritatea oamenilor), înseamnă că ai vrea să ai mai multă dragoste în viață. Această imagine are o strânsă legătură cu imaginea dragostei materne. Dacă vezi niște cupluri sărutându-se, ai avut o relație apropiată cu mama, iar acum cauți dragostea romantică.

Capete de femeie sau copii – dacă vezi asta înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de copilul din interiorul tău. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să îți analizezi și să îți corectezi relația e care o ai cu mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.