Testează-ți INTELIGENȚA! Numai cele mai ASCUȚITE MINȚI observă greșelile din poză!


Vrei să te simți ca un adevărat Sherlock Holmes? Atunci examinează cu atenție imaginea și gândește-te dacă totul este așa cum ar trebui să fie.

În total sunt 26 de greșeli, dar la prima vedere nu sunt foarte ușor de observat. Încearcă să găsești cât mai multe și verifică apoi răspunsurile

Probabil ai auzit de multe ori să te gândești de cel puțin două ori înainte să acționezi. Acest mecanism se aplică foarte bine și la momentul în care ar trebui să arunci o privire sau două în jurul tău. Fiind de multe ori pe grabă și agitat, poate ai uitat cum este să îți permiți timp pentru a analiza logic o situație. Mai ales că pentru asta există smarthphone-urile și Internetul acum. Tehnologia îți dă un răspuns rapid, dar de cele mai multe ori superficial. Important este să nu uiți să îți antrenezi mintea din când în când. Poți începe cu atfel de teste ca mai apoi să fii mai rațional și mai atent și în viața de zi cu zi. Cu siguranță nu te va ajuta doar pe plan persoanal, cât și profesional.


Sfat: Pune accent pe logică când te uiți imaginea și privește-o ca fiind cât mai reală. În imagine există multe detalii mici care nu pot fi la fel în realitate (a se vedea, de exemplu, anumite detalii pe terenul din spate). Imaginează-ți că ești chiar acolo și încearcă să găsești cât mai multe erori prin raționament logic. După ce te-ai străduit o vreme singur, poți verifica răspunsurile.

Răspuns:

1. Vântul suflă simultan în direcții diferite: fumul se îndreaptă spre dreapta, ramurile se înclină spre stânga.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

2. Nu este prezentat un singur anotimp: unii copaci au frunzele căzute, alții nu.

3. Câmpul este semănat și curățat în același timp.

4. Calul nu are un jug, deși există o șa.

5. Calul merge pe câmpul deja arat.

6. Nu există niciun om care să țină plugul.

7. Pe terenul arabil cresc copaci.

8. Pe pin (cel mai înalt) există o ramură a altui copac.

9. Lumina de la soare cade în moduri diferite: umbra persoanei este îndreptată într-o direcție, iar a câinelui – în cealaltă.

10. Poarta are 5 placi orizontale, dar umbra cade doar de la 4.

11. Poarta nu are nici clanță, nici alte dispozitive de deschidere.

13. Tufișul creste chiar pe gard.

14. Casa nu are nicio ușă.

15. Perdelele de pe ferestre sunt în exteriorul casei.

16. Persoana este disproporționat de mare în comparație cu casa.

17. Câinele este prea mare în comparație cu mieii.

18. Oaia nu are picior.

19. O altă oaie are o coadă neagră, asemănătoare cu coada unui câine.

20. Mielii se micșorează într-un mod disproporționat de la prim plan spre cel îndepărtat.

21. Unele elemente nu au umbră.

22. Curtea este împrejmuită doar pe o parte.

23. Lacul este situat deasupra orizontului.

24. Căruciorul cu fan în fundal este în mod clar mai mare decât persoana.

25. Căruciorul din apropierea casei nu are o roată și un mâner (dacă este rupt, nu este clar de ce sta în mijlocul hambarului)

26. Coșul de pe acoperiș este aceeași ca și acoperișul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.