Testează-ți INTELIGENȚA! Numai cele mai ASCUȚITE MINȚI observă greșelile din poză!

Vrei să te simți ca un adevărat Sherlock Holmes? Atunci examinează cu atenție imaginea și gândește-te dacă totul este așa cum ar trebui să fie.

În total sunt 26 de greșeli, dar la prima vedere nu sunt foarte ușor de observat. Încearcă să găsești cât mai multe și verifică apoi răspunsurile

Probabil ai auzit de multe ori să te gândești de cel puțin două ori înainte să acționezi. Acest mecanism se aplică foarte bine și la momentul în care ar trebui să arunci o privire sau două în jurul tău. Fiind de multe ori pe grabă și agitat, poate ai uitat cum este să îți permiți timp pentru a analiza logic o situație. Mai ales că pentru asta există smarthphone-urile și Internetul acum. Tehnologia îți dă un răspuns rapid, dar de cele mai multe ori superficial. Important este să nu uiți să îți antrenezi mintea din când în când. Poți începe cu atfel de teste ca mai apoi să fii mai rațional și mai atent și în viața de zi cu zi. Cu siguranță nu te va ajuta doar pe plan persoanal, cât și profesional.

Sfat: Pune accent pe logică când te uiți imaginea și privește-o ca fiind cât mai reală. În imagine există multe detalii mici care nu pot fi la fel în realitate (a se vedea, de exemplu, anumite detalii pe terenul din spate). Imaginează-ți că ești chiar acolo și încearcă să găsești cât mai multe erori prin raționament logic. După ce te-ai străduit o vreme singur, poți verifica răspunsurile.

Răspuns:

1. Vântul suflă simultan în direcții diferite: fumul se îndreaptă spre dreapta, ramurile se înclină spre stânga.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

2. Nu este prezentat un singur anotimp: unii copaci au frunzele căzute, alții nu.

3. Câmpul este semănat și curățat în același timp.

4. Calul nu are un jug, deși există o șa.

5. Calul merge pe câmpul deja arat.

6. Nu există niciun om care să țină plugul.

7. Pe terenul arabil cresc copaci.

8. Pe pin (cel mai înalt) există o ramură a altui copac.

9. Lumina de la soare cade în moduri diferite: umbra persoanei este îndreptată într-o direcție, iar a câinelui – în cealaltă.

10. Poarta are 5 placi orizontale, dar umbra cade doar de la 4.

11. Poarta nu are nici clanță, nici alte dispozitive de deschidere.

13. Tufișul creste chiar pe gard.

14. Casa nu are nicio ușă.

15. Perdelele de pe ferestre sunt în exteriorul casei.

16. Persoana este disproporționat de mare în comparație cu casa.

17. Câinele este prea mare în comparație cu mieii.

18. Oaia nu are picior.

19. O altă oaie are o coadă neagră, asemănătoare cu coada unui câine.

20. Mielii se micșorează într-un mod disproporționat de la prim plan spre cel îndepărtat.

21. Unele elemente nu au umbră.

22. Curtea este împrejmuită doar pe o parte.

23. Lacul este situat deasupra orizontului.

24. Căruciorul cu fan în fundal este în mod clar mai mare decât persoana.

25. Căruciorul din apropierea casei nu are o roată și un mâner (dacă este rupt, nu este clar de ce sta în mijlocul hambarului)

26. Coșul de pe acoperiș este aceeași ca și acoperișul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.