TESTUL CULORILOR: Rezolvă testul și află care este vârsta ta MENTALĂ

Există 3 tipuri de vârstă. Vârsta cronologică constă în numărul de ani pe care i-ai trăit, vârsta biologică reprezintă starea corpului tău, iar vârsta mentală se referă la inteligența ta emoțională și anumite trăsături care ar pute sugera maturitatea creierului tău. Din punct de vedere statistic, toate aceste vârste diferă de obicei de la o persoană la alta.

Acest test te va ajuta să îți dai seama de vârsta ta mentală. Tot ce trebuie să faci este să alegi răspunsul căruia îi corespund niște puncte, iar la final să adaugi acele puncte.

1. Ce culoare este dominantă în această imagine ?

Puncte

A: 4

B: 5

FOLLOW ME

C: 1

D: 2

E: 3

2. Alege o nuanță de roz

Puncte:

A: 3

B: 2

C: 1

D: 5

E: 4

3. Este această poză alb-negru?


A. Da

B. Nu

Puncte:

A: 5

B: 0

4. Care apus îți place cel mai mult?

A: 3

B: 2

C: 4

D: 1

5. Alege o nuanță de albastru

Puncte:

A: 2

B: 4

C: 3

D: 5

E: 1

6. Ce culoare ai văzut prima dată ?

Puncte:

A: 1

B: 4

C: 5

D: 3

E: 2

7. Alege o culoare

Puncte:

A: 2

B: 4

C: 5

D: 1

E: 6

F: 3

8. Ce culoare îți pare cea mai luminoasă?


Puncte:

A: 4

B: 2

C: 1

D: 5

E: 3

Adună acum toate punctele pe care le-ai obținut și găsește rezultatul de mai jos.

7-12 puncte:

Ai sub 20 de ani. Ești un adolescent lipsit de griji, indiferent de vârsta cronologică. Mergi prin viață relaxat și ești deseori ghidat de instinct. Te bucuri de prezent și faci mai puțin planuri de viitor.

13-20 puncte:

Ai vârsta de 20-29 de ani. Ești activ, creativ și plin de viață, dar te poți numi deja un adult. Pe lângă energia pe care cauți să ți-o consumi prin diverse activități, ești foarte conștient de responsabilitățile tale și viitorul te îngrijorează. Ești deci preocupat de viitorul tău și încerci să faci cât mai multe planuri.

21-28 de puncte:

Ai vârsta de 30-39 de ani. Ești încă activ și curios în legătură cu lucruri noi, dar ești deja responsabili și precaut. Ești mereu în căutarea unor experiențe noi, dar nu ai fi dispus să-ți asumi foarte multe riscuri pentru o aventură. De asemenea, de cele mai multe ori preferi să fii mai calculat decât spontan.

29-35 de puncte:

Ai 40-49 de ani. Matur și experimentat, știi să-ți trăiești viața cel mai bine. Iei de obicei alegeri foarte benefice pentru tine.

36-40 de puncte:

Ai peste 50 de ani. Ești o persoană înțeleaptă și calmă care cunoaște viața și apreciază confortul. Ai prefera oricând un ceai și un film decât o seară în club. Chiar și în relațiile cu ceilalți, ești cel mai diplomat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.