Ține limba lipită de cerul gurii și respiră timp de 60 de secunde. Iată ce se întâmplă!

Știu că pare ciudată experiența, iar când citești titlul sigur te gândești că este vorba despre un truc, însă, de fapt, acest procedeu îți aduce numai beneficii. Probabil acum te întrebi ce se întâmplă dacă ții limba lipită de cerul gurii și respiri timp de 60 de secunde? Ei bine, se întâmplă lucruri bune. Efectul asupra organismului este unul la care în mod cert nu te-ai aștepta.

Doctorul Andrew Weil a descoperit o metodă inedită pentru combaterea insomniei, relaxarea minții și diminuarea stresului. Foare multe pesoane sun stresate din cauza seriviciului, vieții de familie sau alte probleme ce nu îi lasă să se relaxeze și le ține mereu încordate. Pe lângă sport și alimentație sănătoasă, poți încerca și acest exrcițiu pe care îl poți face zilnic, iar cu timpul vei vede că organismul tău va fi mult mai relaxat. Tot ce trebuie să faci este să respiri timp de 60 secunde în timp ce ții limba limba lipită de cerul gurii. Acest exercițiu va elimina stările de anxietate, stres și te ajuta să dormi mult mai bine.

Poate te simți ciudat în timp ce faci acest exercițiu, însă după cele 60 de secunde vei simți nevoia să dormi, iar noaptea va una liniștită pentru tine. Insomnia afectează somnul, organismul, iar a doua zi nu mai suntem la fel de eficienți. Organismul uman are nevoie și de somn.

 

Această tehnică uimitoare este cunoscută ca tehnica de respiratie 4-7-8.

 

sursa: tasta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.