5 look-uri cool de toamnă

Da, da, ai înțeles bine: toamnă. T-o-a-m-n-ă! E încă toamnă, o toamnă frumoasă, caldă și prietenoasă. Noiembrie se anunță cu temperaturi peste medie, așa că, dragile mele, avem suficient spațiu de manevra să fim inventive cu ținutele noastre, să mai forțăm cu stiletto pe ici, pe colo și, desigur, să spunem DA culorilor. Mai jos v-am pregătit și eu un top al ținutelor, care au redus din dorul de vara și mi-au făcut ușoară tranziția înspre nu-atât-de-întunecata toamnă.

Dungi chic

Uite că dungile nu sunt doar un must-have estival. Eu le port cu mare drag și la ceas de toamnă, dar și mai încolo, știi tu… când ne ducem către munte. Și nu, dungile nu măresc, dacă știi să le porți în combinația potrivită. Eu am ales aici un pulover cu detaliu lateral, l-am asortat la o pereche de pantaloni ușor clasici, pe care i-am asezonat cu o pereche de sneakersi jucăuși și o geantă simpatică. Un look cool, lejer, ușor sport, cu care pot să duc copiii la școală, pot să dau o tura de cumpărături, dar cu care nu mi-e rușine să apar și la o întâlnire neprogramată.

Mini is forever

Cam da, nu? O fustă mini poate face minuni, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți ☺. Mai ales dacă e din denim. Important aici e să nu fii comodă și să porți tocuri: eu am ales o pereche de botine, pe care le ador. Ah, și…v-am spus că-mi plac dungile, nu? Ei, iată-le din nou într-o combinație mai puțin convențională. Îmi place mult combinația asta optzecistă de verde și albastru, așa că am culminat în glorie cu o geantă din cel mai verde. Și cu una bucata Rocco ☺

 

Denim is the new black

Nu am fost dintotdeauna o mare fană a denimului, însă încep să devin, nu mai scapă el de mine. Îmi plac la nebunie jachetele reinterpretate cu diverse aplicații și în linii ușor oversize. Sunt ușor de purtat și de asortat și poți merge cu ele în orice context. Eu am ales un mix de texturi aici și am mers pe un pantalon tip pijama (nici de ei nu m-am saturat, nu) un top din matase și o pereche de pantofi cu toc mediu. Plus o geantă de dimensiune medie. Ideal e să mergi așa la o întâlnire sau eveniment. Undeva acoperit, în mode cert. Aerul de noiembrie e prietenos, dar nici chiar așa. ?

Trench my breath away

Pai ce-ar fi toamna fără trenci, doamnele mele? Dar ce-ar fi trenciul fără un mic…quelque chose? Eu am ales acest trenci tip capă, într-o culoare care devine aproape universala și care poate fi purtată la orice. Aici, am mers, însă, pe o pereche de jeansi din denim clasic (v-am zis ca nu scap ușor de obsesii), o maletă și o pereche de tocuri amețitoare (mai și suferim, ce sa facem?). Dar nici nu dăm greș cu un asemenea look ?

 

City girl

…with my little girl ☺ Și ce bine e, nu? Pentru asta îți trebuie o sahariana (cu sau fără pene). Eu pe asta o ador și nu renunț la ea cu una, cu două. Pentru că e o piesă puternică, e bine să mergi neutru în rest – eu am ales un jeans negru și un top la fel. Botinele sunt ideale în completare, pentru un look relaxat și fresh. Accentele rock sau hippie sunt, desigur, binevenite. O ținuta de mers la cumpărături, la o întâlnire informală sau de plimbat cu micuțul sau micuța, fără o agenda precisă. Poți completa cu o geanta mini sau midi, în care să arunci un telefon, cheile și, eventual, un baton cu cereale. Cuiva s-ar putea să i se facă foame când sunteți în mijlocul parcului ?

Styling: Irina Hartia

Foto: Iuliana Cristina Popescu

Make up: Cristina Anghel, make up artist Bobbie Brown

Păr: Silviu Iuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.