Topul celor mai NOROCOASE zodii – DRAGOSTE și BANI

Topul celor mai norocoase zodii în luna FEBRUARIE – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Ești înconjurat de dragostea familie și a prietenilor, iar în viața ta apar oameni noi. Din punct de vedere sentimental, Venus îți deschide un drum, iar o prietenie frumoasă se poate transforam într-o poveste de dragste în câteva luni. Un partener din zodie de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn) îți va oferi echilibrul de care ai nevoie.

Rac

În luna aceasta ți se vor îndeplini dorințele legate de viața ta sentimentală, iar Jupiter te va ajuta mai mult ca niciodată. Un câștig exceptional și succesul pe care îl vei avea în februarie îți vor permite să călătorești mai mult. Te vei bucura din plin de clipel romantice în a doua parte a lunii.

FOLLOW ME

Fecioară

Luna aceasta vei beneficia de tot suportul prietenilor sau colegilor apropiați când vine vorba de luat decizii importante. Din punct de vedere sentimental, cel mai bine este să nu asculți de sfaturile nimănui și să traiești momentul. Dacă ai probleme în relația cu partenerul, intuiția ta va fii cel mai bun aliat pentru a rezolva problema.

Zodiile norocoase la bani

Scorpion

Dacă ultimele luni nu au fost prea bune pentru tine din punct de vedere sentimental, luna februarie îți va aduce alinare. Nu lăsa sentimentele să te răvășească, cel mai bine e să-ți asculți instinctul. Șansele să-ți mărești sursele de câșig și să fii promovat sunt foarte mari în această lună.

Săgetător

Ar fi bine să investești în tehonologie pentru a-ți crește calitatea muncii. Chiar dacă la locul de muncă apar mici probleme cel mai bine ar fi să nu te lași afecat de ele și să dai tot ce poți. Fii răbdător și treci peste obstacolele care apar. Noi proiecte îți vor aduce bani, dar și sansa să îți demonstrezi abilitățile.

Pești

Începutul lunii este perfect pentru a face o shimbare legată de casă. Cheltuiești mai mulți bani decât ți-ai plănuit pentru a redecora, dar rezultatul va fi îmbucurător. A doua parte a lunii anunță căștiguri importante așa că nu ai motive de îngrijorare.
Zodiile norocoase în carieră

Gemeni

Dacă ești îndrăzneț, Venus îţi surâde. Este bine ca în această lună să nu ratezi ședintele de la muncă pentru ca este posibil să fii trimis în delegații. Februarie se anunță plin de schimbări, fie că este vorba de o promovare sau de schimbarea locului de muncă cu unul care să îți aducă mai multă satisfacție.

Capricorn

Din punct de vedere al carierei, luna aceasta îți va merge foarte bine. La locul de muncă îți vor fi apreciate eforturile și vei fi recompensat. Nu exclude nici varianta unei promovari sau a unei mariri de salariu.

Balanță

Februarie se anunță o lună aglomerată la locul de muncă, dar foarte bună. Te bucuri de o poziție superioara, fiind desemnat să coordonezi un proiect. Vei călători pe distanțe scurte în interes de seviciu și recompensele nu vor întârzia să apară.
Horoscopul lunii februarie 2018

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Vei fi nevoit să negociezi cu cei dragi pentru a cumpăra ceva scump sau pentru a-i convinge să facă ceva pentru tine. Se anunță cheltuieli mari în luna februarie și nu toate vor fi cu folos, este posibil să ai perte și de pierderi. Asa că fii cumpătat!

 

Leu

Astrele nu vor fi prea generoase cu tine în luna februarie , iar situația ta financiară va rămâne incertă. Nu vei avea prea multe proiecte profitabile luna aceasta, dar vei reuși totuși să rezolvi câteva probleme importante. Îți va fii destul de greu să ajungi la rezultatele sperate.

Vărsător

Nu este indicat să declanșezi discuții în contradictoriu așa că dacă ești invitat la un eveniment, incearcă să fii discret. Nu e chiar o lună buna pentru tine în ceea ce priveste comunicarea așa că evită bârfele. Ai grijă la relați cu prietenii pentru a nu-i pierde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.