#TIPS&TRICKS

Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume

Scris de Laura P la 19 ianuarie 2019

Se spune adesea că româncele sunt cele mai frumoase femei, însă adevărul e că fiecare popor are standarde diferite de fumusețe și că atunci când vine vorba de astfel de clasificări lucrurile sunt extrem de subiective. Și cum nu putem să lăsăm partea sentimentală să încline spre o parte sau alta, Portalul Missology a analizat toate marile concursuri de frumusețe din 2018 și a indentificat reprezentate din diferite țări care au fost numite câștigătoare cel mai des.

Cum altfel să aflăm în ce țări trăiesc cele mai frumoase femeie de pe planetă dacă nu prin intermediul concursurilor de frumusețe?

Publicitate

Iată cum arată clasamenul țărilor și feteor care poartă titlul de „cea mai frumoasă din lume”:


12. România

 

11. Nepal

Publicitate

10. Statele Unite ale Americii

9. Columbia

8. Indonezia

Publicitate

7. Puerto Rico

 

6. Thailanda

5. Vietnam

Standardele de frumusețe au existat dintotdeauna. Și odată cu dezvoltarea cinematografiei, au apărut primele standarde de stil, care sunt venerate și imitate chiar și în zilele noastre. Asta nu înseamnă că trebuie să arăți într-un anumit fel pentru a te considera furmoasă. E important să înveți să treci peste complexele tale, să înveți să te iubești și să ai mai multă încredere în tine. Și nu uita, că frumusețea exterioară e doar un scut, ceea ce contează cu adevărat se află în interiorul tău. Inteligența, rafinamentul, bunătatea sunt atribute care te pun mult mai bine în valoare decât o față perfectă care nu are nimic de spus.

Cu toate acestea, nici femeile foarte frumoase nu ar trebui să fie considerate doar frumoase și atât. De foarte multe ori, femei cu trăsături fizice spectaculoase preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe alte activități. Important de reținut este că astfel de topuri nu ar trebui să pună la încercare încrederea unei femei, sunt pur și simplu pentru divertisment.

4. Africa de Sud

3. Mexic

 

2. Filipine

1. Venezuela

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume"

  1. Mirabela Matei spune:

    Toate sunt super frumoase dar cel mai mult mi-a placut Indonezia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--