Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Berbec. Cum se comportă în relație

Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Berbec. Cum se comportă în relațieTot ce trebuie să știi despre bărbatul Berbec. Cum se comportă în relație

Relațiile nu sunt ușoare pentru Berbec în general, dar bărbații Berbec au probleme deosebite atunci când este nevoie să se conecteze cu partenera, să simtă compasiune și să gândească în doi. Îi este mult mai ușor să facă totul de unul singur și găsește rar la un partener să aibă suficientă energie pentru a-i urma exemplul.

Este imperativ ca partenera sa să rămână independentă, din punct de vedere financiar și social, pentru ca o relație cu acest bărbat să aibă succes.

Dacă ești doar una dintre cuceririle sale, nu se va simți obligat să rămână fidel. Bărbatul Berbec poate fi un prădător, câștigând un premiu după altul, cucerindu-și partenerele una câte una. Îi place fiorul jocului și are nevoie să simtă emoții profunde pentru a se opri. În cazul în care ești o prințesă pe care a cucerit-o prin pur cavalerism, poți avea încredere în el. Singurul mod în care își poate păstra imaginea de cavaler este să fie drept, sincer și curajos.

Calitățile și defectele bărbatului Berbec

Poate părea o brută, urmându-și instinctele și folosindu-și rar creierul, oricât de inteligent ar fi. Cu toate acestea, există o latură moale în el. Dacă persoana iubită are nevoie de ajutorul și sprijinul său, îi va arăta exact cât de mult îi pasă. Atunci când se simte respectat și iubit, va lăsa garda jos și va părea uneori un ursuleț de pluș. Berbecului i-ar putea fi rușine să fie moale, dar când simte încredere, nu se poate abține. Există o natură caldă, în spatele actului, a acestui bărbat, ceva ce trebuie descoperit în timp și care poate fi atins dacă îl abordezi cu multă tandrețe, oricum ar acționa.

Bărbatul Berbec este atrăgător, puternic și încrezător, mereu pregătit pentru ceva nou și incitant. Nu-i lipsește inițiativa sau caracterul și este o competiție amuzantă să-i câștigi inima.

Cu toate acestea, nu are prea mult simț pentru altcineva în afară de el însuși. Poate fi dur, egoist și impulsiv, în timp ce abordează fiecare relație pe care o are ca pe o arenă de luptă, unde trebuie să-și arate supremația.

FOLLOW ME

Citește și: Secretele femeii Berbec – care este adevărata personalitate a acestei zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.