Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Capricorn. Ce ascunde această zodie

Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Capricorn. Ce ascunde această zodie

Atunci când un bărbat Capricorn se îndrăgostește, primul lucru pe care îl va face este să înceapă să se comporte ciudat. El nu este familiarizat cu emoțiile, în general, și va privi subiectul dorinței sale ca pe un extraterestru care a coborât pe Pământ doar pentru a-l zăpăci. Acest lucru va trece cu prima iubire, poate cu a doua, dar există întotdeauna acea probabilitate ca el să-și privească partenerul iubitor ca pe cineva dintr-o altă lume sau dintr-un alt timp. Va trebui să învețe încet-încet cum să acționeze pentru a cuceri inima cuiva. Dacă este suficient de norocos pentru ca prima sa lovitură de dragoste să fie răsplătită, există o șansă să rămână în aceeași relație pentru foarte mult timp, poate chiar atât cât vor trăi amândoi. Este unul dintre cele mai stabile, încăpățânate și profund emoționale semne din zodiac. Nu ia niciodată nimic ușor și refuză să fie superficial, ceea ce face ca emoțiile sale să fie profunde și reale atunci când, în cele din urmă, ies la suprafață

Dacă ești în căutarea unui bărbat spre care să poți arăta cu degetul și să spui: „Este dificil”, acela ar fi un bărbat Capricorn. El nu este ușor de însoțit, nici ca semn de Pământ, nici ca cineva al cărui Soare este guvernat de Saturn. El poate fi prea strict și așteptările sale ar putea fi imposibil de îndeplinit. Dacă nu găsește adevărata magie a iubirii, va fi posesiv, dar încăpățânat, fără să facă compromisuri sau să dea dovadă de flexibilitate. Tocmai de aceea este atât de profund și de inspirat să îi câștigi inima și să îl vezi cum se topește, se schimbă și se deschide pentru lucruri pe care nu le-ar fi luat niciodată în considerare înainte de a te întâlni. Atunci când iubește pe cineva, rareori există ceva ce nu ar face pentru persoana iubită, și se poate spune cu siguranță că este pregătit să rămână cu partenerul potrivit pentru totdeauna și să nu se îndoiască niciodată de decizia sa sau de emoțiile sale.

În orice alt scenariu, totul este de așteptat și el va acționa în modul pe care îl consideră potrivit. În general, se teme de sentimentul de vinovăție și, în măsura în care este conștient, nu va răni, nu va minți și nu va înșela pe nimeni în mod intenționat. Cu toate acestea, este un semn guvernat de Saturn, planeta inconștientului nostru, iar el pierde uneori controlul asupra alegerilor sale, fără să fie conștient de acest lucru. Acesta este motivul pentru care îi place să controleze orice lucru mărunt, crezând că își poate evita propriile acțiuni iresponsabile.

Nu este ușor să înțelegi un bărbat Capricorn

Pare a fi rece și distant, mult prea rațional și critic, dar rareori ne oprim să ne dăm seama că, de fapt, îi este frică de eșec, este strict față de el însuși și încearcă mereu să rămână în control. Nu vrea să facă o greșeală, pentru că înțelege consecințele oricărei acțiuni mai bine decât oricine altcineva. Acest lucru îl face să fie precaut, atent să nu sfideze karma și concentrat pe el însuși și pe obiectivele sale practice care îi dau impresia că are viața sub control. El construiește ziduri pentru a rămâne protejat, fie că este sabotat, certat sau chiar părăsit de tatăl său, sau de alte modele influente. Când ajungi să îl cunoști și îi vezi latura blândă din spatele acestor ziduri, nu vei mai vrea să stai niciodată fără el.

Este puternic, de încredere, încrezător și sigur pe alegerile sale, dar în același timp practic și concentrat pe obiectivele sale, cu un plan perfect pentru viitor. Partea proastă este că poate fi exigent, rece și distant, lipsit de compasiune și strict, cu așteptări care îi fac pe toți cei din jurul său să se simtă vinovați sau neadecvați

HOROSCOPUL zilei: 16 iulie 2021 – CAPRICORNII au ghinion

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.